15 jaar De RestaurantKrant (2022): Sibrecht Benning terug aan de top

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2022): Sibrecht Benning terug aan de top

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview met ladychef Sibrecht Benning. De chef stond bekend door onder andere haar vermelding in de Gault&Millau met haar eigen restaurant De Sjalot. Nadat zij het restaurant heeft verkocht in 2019 was het een hele tijd stil. In 2022 is de chef opnieuw benoemd in de Gault&Millau en kwam zij terug aan de top. Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier terug.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws