15 jaar De RestaurantKrant (2019): Rik Jansma

Auteur: Redactie
15 jaar De RestauranKrant 24 februari 2023
15 jaar De RestaurantKrant (2019): Rik Jansma

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit de zomer van 2019 met chef-kok Rik Jansma. In dat jaar stapte hij op als voorzitter van de Nederlandse tak van de Jeunes Restaurateurs d'Europe (JRE). De voormalige JRE voorzitter ging aan de slag bij het Europese bestuur. Daarnaast was hij chef en eigenaar van Restaurant Basiliek, waar hij per 31 mei 2022 afscheid van heeft genomen. Lees het hele interview hier.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws