15 jaar De RestaurantKrant (2019): Luc Kusters werkt hard voor de Nederlandse keuken

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2019): Luc Kusters werkt hard voor de Nederlandse keuken

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview met Luc Kusters, voorvechter van de Nederlandse keuken en chef-kok van Restaurant Bolenius. Het interview is afgenomen voor een speciale editie van De RestaurantKrant; De Vega-Special van 2019. “Door ons te verdiepen in de Nederlandse producten en die te omarmen in onze keukens, zet je jezelf op de kaart.” Luc Kusters is bestuurslid van de Dutch Cuisine en kookt nog steeds als chef-kok bij restaurant Bolenius dat niet alleen één Michelinster, maar ook een Groene ster van Michelin heeft. Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier terug.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws