15 jaar De RestaurantKrant (2017): Bas Hoebink over zijn drie restaurants en slagerij

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2017): Bas Hoebink over zijn drie restaurants en slagerij

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een artikel uit 2017. Bas Hoebink werd eigenaar van de Meesterproef en opende een derde restaurant genaamd The Black Fox. Hij vertelt De RestaurantKrant over zijn concepten. “Ik kies nooit voor de makkelijkste weg.” Zijn eerste restaurant, De Firma, opende vijf jaar eerder. Dit shared dining concept in Nijmegen werd een succes. “Het concept viel erg in de smaak, ook omdat de gerechten niet te duur zijn en de bediening vriendelijk. Doordat de porties de grootte hebben van een voorgerecht, bleven de inkoopkosten beperkt. Zo verdienden we er de eerste jaren al goed aan.” Lees het hele artikel.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het dossier terug.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws