15 jaar De RestaurantKrant (2011): Stefan Vreugdenburg over horeca

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2011): Stefan Vreugdenburg over horeca

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een artikel uit 2011. Stefan Vreugdenburg, eigenaar van Blauw Amsterdam en Blauw Utrecht had plannen om uit te breiden. Het afhaalconcept in Houten en Bilthoven zou gasten de kans bieden een authentieke Indonesische rijsttafel af te halen of een ambachtelijk ijsje te bestellen. Stefan gaat voor kwaliteit. Maar door te luisteren naar onderbuikgevoel en een verbouwing waarbij alles fout ging kwam hij in lastige periodes terecht. In 2011 vertelde Stefan alles over zijn horecaondernemingen, donkere periodes en zijn persoonlijke kijk op de horeca. Lees het hele artikel hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het dossier terug.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws