Je hebt gezocht op: jonnie
![April 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31941/img7358licht59855-60116_100x100_fit.jpg)
April 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
Gert Wiltvank (De Librije***) geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer
Op vrijdag 8 december jl. is Gert Wiltvank, maître bij Restaurant De Librije*** in Zwolle, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer.&...
![Joris Peters zoekt opvolger voor restaurant Aan de Zweth* in Schipluiden](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31190/aan-de-zweth-joris-peters-1-58455_100x100_fit.jpeg)
Joris Peters zoekt opvolger voor restaurant Aan de Zweth* in Schipluiden
Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft geleg...
Nieuwkomer en gevestigde namen in top drie van 46e editie restaurantgids Lekker500
Het was een bewogen jaar voor de horeca, en ook bij restaurantgids Lekker500 was er sprake van verandering en vernieuwing. De concurrentie aan de top...
![Michelinchef Lars Aukema (De Librije, Brass Boer) en Lisa Stam openen fine dining restaurant](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31125/fshgafhgaffah-58315_100x100_fit.jpg)
Michelinchef Lars Aukema (De Librije, Brass Boer) en Lisa Stam openen fine dining restaurant
Zwolle krijgt er op culinair gebied een nieuwe parel bij. Op woensdag 15 november openen Lisa Stam en Lars Aukema er hun fine dining restaurant Affect...
Café Visscher brengt bistronomie naar Leiden
Sinds 6 september is op de Stationsweg in Leiden Café Visscher geopend. Zo opulent als het art deco interieur van de nagelnieuwe...
![Allereerste gastvrijheidskeurmerk ‘Gezellig’ gelanceerd](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30997/foto-jeannine-sok-en-sven-heijkoop-58030_100x100_fit.jpeg)
Allereerste gastvrijheidskeurmerk ‘Gezellig’ gelanceerd
Gastvrijheidsexperts Jeannine Sok en Sven Heijkoop hebben tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam het allereerste gastvrijheidskeurmerk voor de h...
![Noël Vanwittenbergh ontvangt nieuwe Joop Braakhekke Hospitality Award](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30929/joopbraakhekkehospitalityaward-57875_100x100_fit.jpeg)
Noël Vanwittenbergh ontvangt nieuwe Joop Braakhekke Hospitality Award
De nieuwe Joop Braakhekke Hospitality Award is gelanceerd én uitgereikt tijdens de opening van de tiende editie van Gastvrij Rotterdam. Noë...
![De Librije*** introduceert vertical farming](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30895/img-8590enhancednr-57794_100x100_fit.jpg)
De Librije*** introduceert vertical farming
Tegelijkertijd met de lancering dit jaar van Librije Backstage, hebben Thérèse en Jonnie Boer met de Urban Cultivator ook vertical farmi...
![15 jaar De RestaurantKrant (2016): Sjanet over De Dagvisser aan de Scheveningse haven](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30686/1482136239793641465-57347_100x100_fit.jpg)
15 jaar De RestaurantKrant (2016): Sjanet over De Dagvisser aan de Scheveningse haven
Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...
Jonnie en Thérèse Boer dragen 30 procent van De Librije over tijdens jubileumviering
De Librije bestond afgelopen weekend dertig jaar en dat heuglijke feit werd groots gevierd met een feest voor ruim vijfhonderd genodigden op het Spinh...
![KLM-passagiers ontmoeten chef-kok Rodrigo Oliveira aan boord tijdens vlucht naar Amsterdam](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30582/naamloos-57131_100x100_fit.png)
KLM-passagiers ontmoeten chef-kok Rodrigo Oliveira aan boord tijdens vlucht naar Amsterdam
Topchef Rodrigo Oliveira hielp mee aan boord tijdens de bereiding en presentatie van de door hem in samenwerking met KLM gecreëerde maaltijden, g...
![Directeur van Landgoed Lauswolt Marc van Gulick: “Restaurants moeten geen spoorboekje zijn”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30388/de-8-van-margo-en-petro-marc-van-gulick-88-56736_100x100_fit.png)
Directeur van Landgoed Lauswolt Marc van Gulick: “Restaurants moeten geen spoorboekje zijn”
'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door...
![De Librije bestaat dertig jaar: Jonnie en Thérèse Boer bij WNL Op Zondag](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30435/165633083158129875-56829_100x100_fit.png)
De Librije bestaat dertig jaar: Jonnie en Thérèse Boer bij WNL Op Zondag
De Librije viert dit jaar het dertig jarig jubileum, presentator en journalist Rick Nieman sprak tijdens een uitzending van WNL Op Zondag met Jonnie e...
![SEAsonality Symposium in restaurant Bij Jef*](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30362/vis-56684_100x100_fit.jpg)
SEAsonality Symposium in restaurant Bij Jef*
Overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te con...
Michelingids 2023: 17 nieuwe restaurants met één ster, Vinkeles pakt tweede ster en vier nieuwe Groene Sterren
De Michelingids 2023 is gepresenteerd. Er zijn 17 nieuwe restaurants die een ster hebben ontvangen, één restaurant heeft een tweede Mich...
![Liveblog: uitreiking Michelingids 2023 [gesloten]](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30305/1654000205605230007-56545_100x100_fit.jpg)
Liveblog: uitreiking Michelingids 2023 [gesloten]
Vandaag wordt in het Amsterdamse DeLaMar Theater vanaf 11.30 de Michelingids Nederland 2023 gepresenteerd. Blijf via dit liveblog - van de redactie va...
Acht nieuwe Bib Gourmand restaurants bekendgemaakt voor Michelingids 2023
In de maand april zet Michelin de Nederlandse gastronomie in the spotlight en kondigt heel wat nieuwigheden aan. Twee weken voor de Ceremonie van de M...
![Michelin maakt tien nieuwe namen bekend voor de gids van 2023](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30227/michelinmannetje-door-juan-gemaakt-56376_100x100_fit.jpg)
Michelin maakt tien nieuwe namen bekend voor de gids van 2023
Elke maand maken inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de gids van 2023...
![Jonnie en Thérèse Boer geven Grootmeesters Masterclasses](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29699/1670505103-7553-29225_100x100_fit.png)
Jonnie en Thérèse Boer geven Grootmeesters Masterclasses
Of je van je man nou een betere thuiskok wil maken, of je chef volgend jaar zijn eerste Michelinster gunt. Of je iemand nou een beetje beter wil laten...
Spectrum presenteert een met Michelinsterren overladen Kitchen Party
Een kijkje in de keuken was nooit zo spectaculair én exclusief tegelijk als de Kitchen Party die wordt georganiseerd door restaurant Spectrum i...
Standvastige Top-3 in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500: De Librije weer de beste
Jonnie en Thérèse Boer staan wederom op de eerste plaats in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500. Het culinaire en inspirer...
The Best Chef Top 100 2022: Drie Nederlanders op de lijst, Dabiz Muñoz weer op nummer één
De Spaanse chef-kok Dabiz Muñoz hernieuwt zijn titel van beste chef-kok ter wereld tijdens de zesde editie van The Best Chef Awards-gala, dinsd...
![SVH organiseert unieke Meestertour voor horecastudenten in Week van de Horeca](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29318/1663164988-386-29593_100x100_fit.jpg)
SVH organiseert unieke Meestertour voor horecastudenten in Week van de Horeca
Inspiratie opdoen en ondertussen genieten van fantastische smaken bij restaurant De Librije van SVH Meesters Jonnie Boer en Thérèse Boer...
![De Librije organiseert banenmarkt](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29021/1656330831-581-29875_100x100_fit.png)
De Librije organiseert banenmarkt
Jonnie en Thérèse Boer organiseren op 7 juli een banenmarkt om personeel te werven voor De Librije. “Kom proeven op 7 juli en l...
![Liveblog: uitreiking Michelingids 2022](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28886/1654000205-6052-30007_100x100_fit.jpg)
Liveblog: uitreiking Michelingids 2022
Goedemorgen, Vandaag wordt in het Amsterdamse DeLaMar Theater vanaf 11.30 de Michelingids Nederland 2022 gepresenteerd. Via dit liveblog houdt de r...
![De Librije 7 jaar op rij Beste Restaurant van Nederland](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28843/1652948779-9095-30049_100x100_fit.jpg)
De Librije 7 jaar op rij Beste Restaurant van Nederland
Elf toprestaurants in Nederland zijn zojuist onderscheiden met een prestigieuze Restaurant Award, de enige prijs die volledig wordt toegekend vanuit h...
![Chefs (R)Evolution van De Librije terug op 4 en 5 september](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28801/1652182871-3712-30090_100x100_fit.jpg)
Chefs (R)Evolution van De Librije terug op 4 en 5 september
Op zondag 4 en maandag 5 september 2022 vindt de vijfde editie plaats van Chefs (R)Evolution. Na twee jaar afwezigheid vanwege covid, komt het dit jaa...
![Genomineerden Restaurant Awards 2022 bekend](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28780/1651743107-8375-30110_100x100_fit.jpeg)
Genomineerden Restaurant Awards 2022 bekend
Door de Covid-19 perikelen en de daarbij horende maatregelen werden de Restaurant Awards noodgedwongen op de plank gehouden. Inmiddels draait de horec...
![Jonnie en Thérèse Boer verzorgen nieuw KLM World Business Class menu](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28699/1649841465-8017-30190_100x100_fit.jpg)
Jonnie en Thérèse Boer verzorgen nieuw KLM World Business Class menu
Vanaf deze week kunnen KLM World Business Class-klanten op vluchten vanuit Amsterdam uitkijken naar een voortreffelijk nieuw menu, samengesteld door d...
![Sibrecht Benning: Ladychef terug aan de top](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28661/1648804109-2797-30226_100x100_fit.jpg)
Sibrecht Benning: Ladychef terug aan de top
Ze liep stage bij de absolute culinaire top in Nederland, kookte zichzelf de Gault&Millau-gids in met haar eigen restaurant De Sjalot én is...
![Lekker top-500: Gastronomische top-vijf van Jonnie Boer tot Syrco Bakker](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28114/1638257744-0789-30760_100x100_fit.jpeg)
Lekker top-500: Gastronomische top-vijf van Jonnie Boer tot Syrco Bakker
Jonnie Boer is terug op de eerste plaats van de Lekker Top-100. De Zwolse topchef, die al ruim dertig jaar scoort met zijn restaurant De Librije, vers...
![Restaurant De Nieuwe Winkel van Chef Emile van der Staak is tweede beste groenterestaurant ter wereld](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/27794/1632125239-7189-31075_100x100_fit.jpg)
Restaurant De Nieuwe Winkel van Chef Emile van der Staak is tweede beste groenterestaurant ter wereld
We’re Smart® World onthult op 20 september de beste groenterestaurants ter wereld. La Distillerie uit Luxemburg van Chef René Mathieu...
![Deze chefs wonnen de Groene Michelinster](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/26867/1617031273-1568-31976_100x100_fit.jpg)
Deze chefs wonnen de Groene Michelinster
Nieuw dit jaar is de groene Michelinster. De groene sterren zijn iets nieuws en hebben als doel restaurants uit te lichten die zich op een bijzondere...
![Liveblog presentatie Michelingids 2021](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/26862/1617003202-6695-31981_100x100_fit.jpg)
Liveblog presentatie Michelingids 2021
Welkom in ons liveblog over de bekendmaking van de Michelinsterren. Het was een bijzonder jaar, waarbij gegevens over de restaurants die nieuwe sterre...
![Portret Adrian Zarzo; puristische sterrenchef](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/25226/1602517321-2077-33566_100x100_fit.png)
Portret Adrian Zarzo; puristische sterrenchef
Típico Zarzo. De slogan van het met een Michelinster bekroonde restaurant in Eindhoven verraadt de authentieke visie van de eigenaar, naamdrage...
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?
Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De L...
![Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/24809/1593589416-4112-33972_100x100_fit.jpg)
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee
Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de...
![Biersommelier Fiona de Lange adviseert bier-spijs combinaties](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/24229/1583837070-4002-34538_100x100_fit.jpg)
Biersommelier Fiona de Lange adviseert bier-spijs combinaties
Bier en spijscombinaties worden in de horeca te weinig toegepast. Zonde, vindt internationaal biersommelier, zytholoog en bierprofessor Fiona de Lange...
![Nieuwe docu-serie met Nederlandse sterrenchefs](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/24035/1582886488-1438-34722_100x100_fit.png)
Nieuwe docu-serie met Nederlandse sterrenchefs
De kook-tv-zender njam! lanceert op de Nederlandse televisie een unieke serie over Nederlandse sterrenchefs: De Sterrenkaart. De serie trapt af op zon...