15 jaar De RestaurantKrant (2016): Sjanet over De Dagvisser aan de Scheveningse haven

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2016): Sjanet over De Dagvisser aan de Scheveningse haven

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit 2016. Sjanet Schot opende Brasserie De Dagvisser aan de Scheveningse haven. Na een verbouwing wisten Sjanet en haar man Kees steeds meer dertigers binnen te halen. “Ik ben trots dat we de stap hebben gewaagd, want hoe het uitpakt moet je maar afwachten.” De eigenaresse die respect heeft voor Jonnie, Thérèse en Simonis van Catch by Simonis Scheveningen, vertelde De RestaurantKrant over haar restaurant. “Een warm onthaal, al kom je voor kibbeling.” Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het dossier terug.

Overig nieuws