Wok to go klaargestoomd voor kwalitatieve expansie in Nederland

9 maart 2017 | Thijs Jacobs

De Aziatische fastserviceformule Wok to go Nederland, neemt op donderdag 6 en vrijdag 7 april 2017 deel aan de nationale Franchisebeurs Onderneem ‘t! 2017 in Hoevelaken. Formulebeheerders Wim Markwat en Hung Yip zijn ambitieus en willen Wok to go uitbouwen tot een toekomstbestendige franchiseformule 3.0.

Nieuwe eisen wetgeving
‘’Momenteel zijn we samen met Ludwig & Van Dam Franchiseadvocaten in Rotterdam bezig, om onze franchiseformule zo in te richten dat deze straks als eerste zal voldoen aan de eisen van de allernieuwste Europese franchisewetgeving’’, laat Wim Markwat weten.

Daarmee wil Wok to go een goede franchisestructuur neerzetten. ‘’We laten zo zien dat we de nieuwe wetgeving ondersteunen. Dit betekent dat we als franchisegever bijvoorbeeld geen omzetprognoses afgeven. Potentiële franchisenemers moeten zelf een onafhankelijk haalbaarheidsonderzoek doen. “


Nieuw kantoor
Inmiddels wordt er een nieuw hoofdkantoor ingericht. Van daaruit zullen Markwat en Yip Wok to go klaarstomen voor de toekomst tot een franchiseformule 3.0 die voldoet aan alle moderne eisen van de tijd, die door kan groeien. ‘’Kwaliteit op alle fronten - van product tot franchisehandboek - dat is onze kernwaarde.’’


Lifestyle
Sinds begin dit jaar is horeca ondernemer Wim Markwat een samenwerking aangegaan met de oprichter van de franchiseformule Wok to go, Hung Yip. Zijn eerste taak is om de organisatie van deze formule te professionaliseren. “Fastservice is prima te combineren met Aziatisch eten en gezond leven. Dit is de toekomst. We maken van Wok to go Nederland een merk dat de werknemers èn gasten als lifestyle zullen
ervaren.’’


Nieuwe franchisenemers en locaties
Door de aanwezigheid op de franchisebeurs Onderneem ‘t! 2017, presenteert Wok to go zich aan franchisenemers. Verder is Wok to go op zoek naar geschikte locaties in Nederland voor uitbreiding van deze formule. Momenteel hebben zich al meer als 10 nieuwe aspirant franchisenemers gemeld. Yip gaat zich bezig houden met de groei in andere landen. Egypte en Nigeria hebben al vestigingen. Gezien de grote vraag, zullen de komende tijd nog meer landen volgen.


Aziatisch, natural food
Wok to go staat bekend om haar Aziatische, natural food dat op een meer Europese wijze is bereid, aangevuld met een aantal lunch- en dagproducten. De Chinese horeca ondernemer Hung Yip heeft Wok to go in 2003 opgericht. Er zijn 17 vestigingen, waarvan vijf company stores. Daarnaast is er een eigen productiebedrijf. Jongeren, studenten en gezinnen die snelle maar gezonde fastfood zoeken, zijn de doelgroep.


Ambities
Markwat en Yip zijn ambitieus: “We gaan met Wok to go laten zien dat gezonde fastservice een way of life is, waarmee werknemers en gasten zich graag identificeren. Vanwege de geweldige producten van Wok to go, verdient de keten meer bekendheid èn vestigingen.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: