Wok to go klaargestoomd voor kwalitatieve expansie in Nederland

9 maart 2017 | Thijs Jacobs

De Aziatische fastserviceformule Wok to go Nederland, neemt op donderdag 6 en vrijdag 7 april 2017 deel aan de nationale Franchisebeurs Onderneem ‘t! 2017 in Hoevelaken. Formulebeheerders Wim Markwat en Hung Yip zijn ambitieus en willen Wok to go uitbouwen tot een toekomstbestendige franchiseformule 3.0.

Nieuwe eisen wetgeving
‘’Momenteel zijn we samen met Ludwig & Van Dam Franchiseadvocaten in Rotterdam bezig, om onze franchiseformule zo in te richten dat deze straks als eerste zal voldoen aan de eisen van de allernieuwste Europese franchisewetgeving’’, laat Wim Markwat weten.

Daarmee wil Wok to go een goede franchisestructuur neerzetten. ‘’We laten zo zien dat we de nieuwe wetgeving ondersteunen. Dit betekent dat we als franchisegever bijvoorbeeld geen omzetprognoses afgeven. Potentiële franchisenemers moeten zelf een onafhankelijk haalbaarheidsonderzoek doen. “


Nieuw kantoor
Inmiddels wordt er een nieuw hoofdkantoor ingericht. Van daaruit zullen Markwat en Yip Wok to go klaarstomen voor de toekomst tot een franchiseformule 3.0 die voldoet aan alle moderne eisen van de tijd, die door kan groeien. ‘’Kwaliteit op alle fronten - van product tot franchisehandboek - dat is onze kernwaarde.’’


Lifestyle
Sinds begin dit jaar is horeca ondernemer Wim Markwat een samenwerking aangegaan met de oprichter van de franchiseformule Wok to go, Hung Yip. Zijn eerste taak is om de organisatie van deze formule te professionaliseren. “Fastservice is prima te combineren met Aziatisch eten en gezond leven. Dit is de toekomst. We maken van Wok to go Nederland een merk dat de werknemers èn gasten als lifestyle zullen
ervaren.’’


Nieuwe franchisenemers en locaties
Door de aanwezigheid op de franchisebeurs Onderneem ‘t! 2017, presenteert Wok to go zich aan franchisenemers. Verder is Wok to go op zoek naar geschikte locaties in Nederland voor uitbreiding van deze formule. Momenteel hebben zich al meer als 10 nieuwe aspirant franchisenemers gemeld. Yip gaat zich bezig houden met de groei in andere landen. Egypte en Nigeria hebben al vestigingen. Gezien de grote vraag, zullen de komende tijd nog meer landen volgen.


Aziatisch, natural food
Wok to go staat bekend om haar Aziatische, natural food dat op een meer Europese wijze is bereid, aangevuld met een aantal lunch- en dagproducten. De Chinese horeca ondernemer Hung Yip heeft Wok to go in 2003 opgericht. Er zijn 17 vestigingen, waarvan vijf company stores. Daarnaast is er een eigen productiebedrijf. Jongeren, studenten en gezinnen die snelle maar gezonde fastfood zoeken, zijn de doelgroep.


Ambities
Markwat en Yip zijn ambitieus: “We gaan met Wok to go laten zien dat gezonde fastservice een way of life is, waarmee werknemers en gasten zich graag identificeren. Vanwege de geweldige producten van Wok to go, verdient de keten meer bekendheid èn vestigingen.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sluiting Michelin
Voormalig sterrenrestaurant O Mundo in Hotel De Wereld sluit

Restaurant O Mundo, gevestigd in Hotel De Wereld in Wageningen, gaat definitief dicht. Omdat de bedrijfsresultaten van het restaurant tegenvallen, heeft Hotel De Wereld besloten om het aantal hotelkamers uit te breiden ten koste van het restaurant. De sluiting is al in november. Hiermee verliest ...

Personeel Culinair
Ook de veeleisende gast vormt een uitdaging binnen de horeca

Horeca- en cateringbedrijven ervaren financieel pittige tijden. Omzet- en rendementsverhogen en het verlagen van de kosten vormen een grote uitdaging. Dit blijkt uit onderzoek van GROUP7 met Het Nederlands Kokspanel onder ruim 500 horeca- en cateringprofessionals, dat afgelopen voorjaar werd gehoude...

Events
Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, zullen de presentatie van het openingsprogramma voor hun rekening...

Bocuse d'Or
Jan Sobecki en Jannis Brevet in jury Bocuse d'Or

Voorzitter Soenil Bahadoer, chefkok Moshik Roth, chefkok Jarno Eggen en executive chef Sidney Schutte. Alle vier chefs die op topniveau koken. Bovendien nemen zij op maandag 23 september plaats aan de jurytafel bij de Nederlandse finale van Bocuse d'Or in de WedstrijdArena van Gastvrij Rotterdam...

Columns Blog
De jongeren van tegenwoordig

Mijn dochter is begonnen met vioolles. Al direct na de eerste les werd thuis de viool voorzichtig uit het kistje gehaald en begon ze er driftig op te tokkelen. In dit stadium kan ik er nog geen melodie in bespeuren, maar hey, wij hebben een instrument in huis dus het begin is gemaakt. Ze wist mij ze...

Interview Aardappel
Interview Garry de Boer: "De aardappel wordt culinair herontdekt"

Garry de Boer is al jaren culinair marketing manager van Hanos en inspireert met zijn gerechten honderden chefs in Nederland. Samen met hoofd inkoop dagvers Marcel Coulier bepaalt hij (deels) wat er bij talloze restaurants iedere dag aan producten binnenkomen. Aan de hand van een vijftal stellingen ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: