Websitesysteem voor horecabedrijven

6 oktober 2010 |
Websitesysteem voor horecabedrijven<

Een recent opgericht IT-bedrijf maakt het wel heel makkelijk voor ondernemingen in de gastvrijheids-industrie om een website te maken en te onderhouden. QualitySites4all.com heeft onlangs een zeer gebruikersvriendelijk content management systeem (CMS) in de Benelux gelanceerd. Met de editor van qualitysites4all.com is er een nieuwe dimensie aangebroken in het beheer van de inhoud op websites. De website voor het eerste hotel van het nieuwe hotelmerk uit de koker van Hans Kennedie, Spirit Inns & Suites staat inmiddels online.
Samen sterk
Qualitysites4All.com werd opgericht in 2010 door het IT-bedrijf Suxesfully uit Haarlem (www.suxesfully.nl) en hotelconsultant Hands-On Advies (www.handsonadvies.nl). Co-creatie in haar ultieme vorm – Hands-On bracht de wensen van gebruikers in kaart en met de technische visie vanuit Suxesfully werd een CMS gebouwd met unieke kenmerken zoals onder meer: het eenvoudig vanuit de site de pagina’s kiezen en bewerken, pagina’s met logische voor zoekmachines te optimaliseren URL's, social media plugins inclusief Twitter feeds, flexibele layout, plugins voor nieuws-items, een gastenboek, events, producten of arrangementen, promotieblokken per pagina, en een webshop module.
Gemak
Het gebruikersgemak is uniek en zelfs de minst ervaren gebruiker heeft met het nieuwe systeem zijn of haar website eenvoudig snel online. Een ideaal systeem voor een restaurant, bed & breakfast, hotel, vakantiewoning, zzp’er en mkb bedrijven. Het systeem is drie weken gratis te testen.

Op de foto (vlnr) de mensen achter QualitySites4all.com: Janneke Nijenhuis, Bart Smeding, Martijn de Koning en Bart van der Veer

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: