Veel topchefs op Gastronomie 2013

8 juli 2013 |
Veel topchefs op Gastronomie 2013<

Met een zestal Nederlandse topchefs en een Spaanse, Italiaanse, Duitse en Hongaarse chef is de vakbeurs Gastronomie 2013 op 11 en 12 november internationaler dan ooit. Uit Italië
is tweesterrenchef Gianfranco Chiarini aanwezig. Spanje wordt vertegenwoordigt door José Antonio Campoviejo van sterrestaurant El Corral del Indiano, uit Duitsland zal Gerald Zogbaum van sterrestaurant Küchenwerkstatt uit Hamburg het kookpodium betreden, en Hongarije wordt vertegenwoordigd door de Portugese sterrenchef Miguel Rocha Vieira van sterrestaurant Costes in Boedapest.

Hollands glorie
Uit Nederland zijn aanwezig: Syrco Bakker van Pure C, Edwin Vinke van De Kromme Watergang, Ron Blaauw van Ron’s Gastrobar, Frank Streefland van De Nieuwe Polderkeuken, Menno Post van De Bokkedoorns, en Bart Ausems van Tout a Fait.

Kookdemo's
Paul Fagel geeft tijdens de beurs een masterclass over Griekse olijfolie, er is een workshop van de groentesommelier Guus Vredenburg en wijnproeverijen. Ook is er een workshop chocolade en een theeproeverij. Al deze workshops worden verzorgd door de exposanten van de vakbeurs die in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden.

Euro-Toques kookwedstrijd
Voor de tweede keer gaat er op de beursvloer van Gastronomie 2013 weer gestreden worden om de Euro-Toques Young Chef Award. Deze prestigieuze wedstrijd voor chefs onder de 25 jaar wordt gehouden op maandag 11 november 2013.

Door Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: