Veel topchefs op Gastronomie 2013

8 juli 2013
Veel topchefs op Gastronomie 2013

Met een zestal Nederlandse topchefs en een Spaanse, Italiaanse, Duitse en Hongaarse chef is de vakbeurs Gastronomie 2013 op 11 en 12 november internationaler dan ooit. Uit Italië
is tweesterrenchef Gianfranco Chiarini aanwezig. Spanje wordt vertegenwoordigt door José Antonio Campoviejo van sterrestaurant El Corral del Indiano, uit Duitsland zal Gerald Zogbaum van sterrestaurant Küchenwerkstatt uit Hamburg het kookpodium betreden, en Hongarije wordt vertegenwoordigd door de Portugese sterrenchef Miguel Rocha Vieira van sterrestaurant Costes in Boedapest.

*Hollands glorie*
Uit Nederland zijn aanwezig: Syrco Bakker van Pure C, Edwin Vinke van De Kromme Watergang, Ron Blaauw van Ron’s Gastrobar, Frank Streefland van De Nieuwe Polderkeuken, Menno Post van De Bokkedoorns, en Bart Ausems van Tout a Fait.

*Kookdemo's*
Paul Fagel geeft tijdens de beurs een masterclass over Griekse olijfolie, er is een workshop van de groentesommelier Guus Vredenburg en wijnproeverijen. Ook is er een workshop chocolade en een theeproeverij. Al deze workshops worden verzorgd door de exposanten van de vakbeurs die in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden.

*Euro-Toques kookwedstrijd*
Voor de tweede keer gaat er op de beursvloer van Gastronomie 2013 weer gestreden worden om de Euro-Toques Young Chef Award. Deze prestigieuze wedstrijd voor chefs onder de 25 jaar wordt gehouden op maandag 11 november 2013.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws