Van Hessen kijkt terug op de afgelopen honderd jaar

6 mei 2019 | Yonne van Geene

Van Hessen bestaat dit jaar 100 jaar en viert dat met een personeelsfeest op 1 juni, en een inspirerend relatie event op 6 juni. Op een speciale website, namelijk 100jaarvanhessen.nl, worden herinneringen gedeeld en kunnen genodigden zich aanmelden. Gasten hebben een Van Hessen aftelkalender ontvangen, waarop elke dag wordt teruggeblikt op een speciaal moment uit de historie van Van Hessen. De kalender telt in 50 dagen af naar 6 juni 2019, de viering van het 100-jarige jubileum. 

Zo toont de kalender Abraham Alfred van Hessen, die in 1919 het bedrijf oprichtte. Maar ook een bijzondere afbeelding van de eerste vermelding in het telefoonboek in 1920. Wat meer recent wordt teruggeblikt op de verhuizing in 2000 vanuit Capelle aan den Ijssel naar het huidige pand in Ridderkerk. Natuurlijk is er ook aandacht voor een bijzonder moment afgelopen jaar; de aandelenoverdracht van Ruud Clements aan Ronnie Hinrichs op 1 oktober 2018.

Wie jarig is trakteert

Tijdens het feest verzorgt van Hessen heerlijke hapjes en drankjes in verschillende proefweides. Daarnaast wordt getrakteerd op inspirerende talks. Onder andere Ronnie Hinrichs (directeur van Hessen), Ewout Hoogendoorn, (Managing Director Horwath HTL Netherlands) en Ronald Huiskamp, eigenaar H-Hospitality zullen als spreker het podium beklimmen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: