Van Hessen kijkt terug op de afgelopen honderd jaar

6 mei 2019 | Yonne van Geene

Van Hessen bestaat dit jaar 100 jaar en viert dat met een personeelsfeest op 1 juni, en een inspirerend relatie event op 6 juni. Op een speciale website, namelijk 100jaarvanhessen.nl, worden herinneringen gedeeld en kunnen genodigden zich aanmelden. Gasten hebben een Van Hessen aftelkalender ontvangen, waarop elke dag wordt teruggeblikt op een speciaal moment uit de historie van Van Hessen. De kalender telt in 50 dagen af naar 6 juni 2019, de viering van het 100-jarige jubileum. 

Zo toont de kalender Abraham Alfred van Hessen, die in 1919 het bedrijf oprichtte. Maar ook een bijzondere afbeelding van de eerste vermelding in het telefoonboek in 1920. Wat meer recent wordt teruggeblikt op de verhuizing in 2000 vanuit Capelle aan den Ijssel naar het huidige pand in Ridderkerk. Natuurlijk is er ook aandacht voor een bijzonder moment afgelopen jaar; de aandelenoverdracht van Ruud Clements aan Ronnie Hinrichs op 1 oktober 2018.

Wie jarig is trakteert

Tijdens het feest verzorgt van Hessen heerlijke hapjes en drankjes in verschillende proefweides. Daarnaast wordt getrakteerd op inspirerende talks. Onder andere Ronnie Hinrichs (directeur van Hessen), Ewout Hoogendoorn, (Managing Director Horwath HTL Netherlands) en Ronald Huiskamp, eigenaar H-Hospitality zullen als spreker het podium beklimmen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Diner Internationaal Michelin
Franse topchef levert beide Michelinsterren in

Bevrijder dan ooit voelt hij zich. De Franse topchef Marc Veyrat levert na het verlies van zijn derde michelinster, zijn overige twee sterren in. In januari verloor hij zijn derde ster en is sindsdien depressief. Dat lezen we op de website van het Vlaamse Nieuwsblad. Zijn restaurant Maison des Bo...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Food Achtergronden Fastservice
Groeiend aanbod in horecaconcepten die bijdragen aan gezonde en bewuste levensstijl

Op Schiphol Plaza kunnen reizigers nu ook terecht bij Eggs&Co, de Health Food Wall en Yoghurt Barn Na de opening van de Verspillingsfabriek in februari dit jaar, biedt Schiphol Plaza nu nog drie horecaconcepten die gericht zijn op gezond en bewust eten. De opening van de nieuwe ketens is een ant...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: