Van harte welkom op de BBB 2012

10 januari 2012 |
Van harte welkom op de BBB 2012

De 58e editie van de BBB, dé horeca-vakbeurs voor Zuid-Nederland, komt in zicht! Van 30 januari t/m 2 februari 2012 kunt u in MECC Maastricht weer volop in contact
treden met de gepassioneerde horeca-ondernemers van Zuid-Nederland. Niet alleen kunt u er voor nieuwe producten, diensten en innovaties terecht, ook de inspirerende sessies op de nieuwe themapleinen maken een bezoek aan de BBB meer dan de moeite waard! Onderstaand treft u alvast een greep uit het aanbod:

Primeur: BBB Theater
Het nieuwe BBB Theater is dé plek op de beursvloer waar u zich met kennis kunt verrijken. Diverse partners, waaronder KHN, Misset Horeca, Proost! en Fastservice Entree, bieden er dagelijks een uitgebreid programma rondom belangrijke onderwerpen in de hotel-, restaurant-, café/bar/discotheek- en fastservice sector. Hier kunt u die inspiratie opdoen die u helpt uw bedrijfsformule nóg beter te maken! De baristaworkshops door barista en koffiegek Jeroen Veldkamp (Douwe Egberts), de presentaties over ‘de meerwaarde van biologisch en streekproducten op de menukaart’ door Eric van Veluwen en de sessies over Social Media, (waaronder Hyves, Twitter en Foursquare door onder andere KLM en Hyves), zijn slechts een kleine greep uit het aanbod.

Nog veel meer
Natuurlijk is er nog véél meer. Wat dacht u van het Nederlands Kampioenschap Biertappen, de kook- en serveerwedstrijden van Stichting Europa Culinair (SEC) en de opmerkelijke, innovatieve concepten op het Columbus Plein? Maar ook is er speciale aandacht voor speciaalbieren en staat er iets op stapel rondom het thema streekproducten.

Nu registreren?
Mis het niet en registreer u voor een bezoek aan de BBB via www.bbbmaastricht.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: