Van harte welkom op de BBB 2012

10 januari 2012 |
Van harte welkom op de BBB 2012

De 58e editie van de BBB, dé horeca-vakbeurs voor Zuid-Nederland, komt in zicht! Van 30 januari t/m 2 februari 2012 kunt u in MECC Maastricht weer volop in contact
treden met de gepassioneerde horeca-ondernemers van Zuid-Nederland. Niet alleen kunt u er voor nieuwe producten, diensten en innovaties terecht, ook de inspirerende sessies op de nieuwe themapleinen maken een bezoek aan de BBB meer dan de moeite waard! Onderstaand treft u alvast een greep uit het aanbod:

Primeur: BBB Theater
Het nieuwe BBB Theater is dé plek op de beursvloer waar u zich met kennis kunt verrijken. Diverse partners, waaronder KHN, Misset Horeca, Proost! en Fastservice Entree, bieden er dagelijks een uitgebreid programma rondom belangrijke onderwerpen in de hotel-, restaurant-, café/bar/discotheek- en fastservice sector. Hier kunt u die inspiratie opdoen die u helpt uw bedrijfsformule nóg beter te maken! De baristaworkshops door barista en koffiegek Jeroen Veldkamp (Douwe Egberts), de presentaties over ‘de meerwaarde van biologisch en streekproducten op de menukaart’ door Eric van Veluwen en de sessies over Social Media, (waaronder Hyves, Twitter en Foursquare door onder andere KLM en Hyves), zijn slechts een kleine greep uit het aanbod.

Nog veel meer
Natuurlijk is er nog véél meer. Wat dacht u van het Nederlands Kampioenschap Biertappen, de kook- en serveerwedstrijden van Stichting Europa Culinair (SEC) en de opmerkelijke, innovatieve concepten op het Columbus Plein? Maar ook is er speciale aandacht voor speciaalbieren en staat er iets op stapel rondom het thema streekproducten.

Nu registreren?
Mis het niet en registreer u voor een bezoek aan de BBB via www.bbbmaastricht.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Officieel: terrassen niet open op 21 april

De terrassen gaan niet open op 21 april. Dat maakte demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid zojuist bekend tijdens de persconferentie. Het nieuws lekte afgelopen week al naar buiten. Het kabinet gaat per week bekijken of en hoe de samenleving weer open kan. Op z'n vroegst kunnen ...

Financieel Horeca & Belasting
Uw restaurant fiscaal optimaal naar de volgende generatie!

Staat u samen met uw zoon achter de tap? Of doet uw dochter de administratie van uw horecaonderneming? Denk dan eens na over de schenking van uw horecazaak aan de volgende generatie. ‘’Moet dat nu al?’’, hoor ik u denken. Juist nu! De zogeheten fiscaal voordelige bedrijfso ...

Economie Internationaal
Just Eat Takeaway noteert ongekende groei

De coronacrisis heeft Just Eat Takeaway (het bedrijf achter Thuisbezorgd.nl) geen windeieren gelegd. Het bedrijf zag een flinke toename in het aantal bestellingen: in het eerste kwartaal zijn in Nederland zo'n 15,3 miljoen maaltijden besteld, dat is 53 procent meer dan een jaar eerder, zo blijkt ...

Achtergronden Gastronomie
Tommy Janssen en Vera Voorend openen restaurant Maeve in Utrecht centrum

Na jaren bij diverse toprestaurants gewerkt te hebben openen Tommy Janssen en Vera Voorend restaurant Maeve in de zomer van 2021. “We hebben jaren gei?nvesteerd in het opdoen van kennis en ervaring en nu is het tijd om onze droom te verwezenlijken en voor onszelf te beginnen.” Het res ...

Economie Corona
FNV Horeca: valse verwachtingen kabinet opnieuw dooie mus voor horeca

De valse verwachtingen en niet waargemaakte uitspraken van het kabinet over mogelijke versoepeling zorgen voor nog meer schade in de horeca. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca: “We begrijpen dat de gezondheid voorop staat, maar het blijft ook van levensbelang dat er wordt gekeken naar de overig ...

Branded Content
Minder gasten, meer omzet? Het kan met de Kleinste keuken

Bij de gefaseerde openstelling van de horeca krijgt elke horeca-ondernemer er mee te maken: je kunt minder gasten ontvangen dan normaal. Des te belangrijker is het om te kijken hoe je de besteding per gast kunt verhogen. De Kleinste keuken helpt hierbij. Met de Kleinste Keuken, een gebruiksvriend ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: