Vakbeurs met persoonlijke aandacht

5 oktober 2012 |
Vakbeurs met persoonlijke aandacht

Op 29 t/m 31 oktober vindt het evenement Prikkel je Zintuigen plaats in Gilze. Deli XL is partner van de culinaire beurs. "Het mooie aan dit evenement is dat het kleinschalig is. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht."

Drie proeftafels
Simon de Ridder van Deli XL licht toe: "Wij, Deli XL, zorgen voor mooi eten en drinken op de dagen. We presenteren drie proeftafels waarbij we de nadruk leggen op vlees, vis en wild en gevogelte. Dit past precies in het (wild)seizoen."

Persoonlijke aandacht
Prikkel je Zintuigen in het Culinair Pretpark is een initiatief van Levens Cooking & Baking Systems, Deli XL en Mise en Place. "Met deze drie partners is het een mooie verdeling. Mise en Place zorgt voor het personeel, Levens Cooking & Baking Systems is verantwoordelijk voor de (keuken)apparatuur en wij zorgen voor mooi eten en drinken. Doordat het een kleinschalige beurs is, is er veel ruimte voor persoonlijke en uitgebreide aandacht. Bezoekers kunnen vragen stellen en er is meer interactie. Er zal een intensere beleving zijn dan bij reguliere vakbeurzen", aldus De Ridder.

Workshops
Bezoekers van het (gratis) evenement Prikkel je Zintuigen, kunnen proeven uit het assortiment van Deli XL. "We zullen workshops verzorgen die erg interessant zijn voor (chef) koks. We gebruiken de apparatuur van Levens voor de demonstraties en geven advies over snij- en bereidingstechnieken van de producten", aldus De Ridder.

Prikkel je Zintuigen
Het evenement vindt plaats in de Cooking & Baking Plaza van Leventi in Gilze. Entree is gratis maar u moet zich wel inschrijven via de inschrijvingstool.
Meer informatie over het evenement zoals het programma vindt in het dossier Prikkel je Zintuigen
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Awards Culinair
Mark Captein van Orangerie De Pol is Chef van het Jaar bij JRE

Mark Captein, die samen met zijn partner Marjolein van der Ham Orangerie De Pol runt in Doetinchem, is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. ‘Ik ben verrast en enorm trots op deze prijs’. JRE-Nederland is een van de toonaangevende restaurantverenig ...

Hotelketens
Van der Valk Hotel Amersfoort start 'restaurant take over'

Nu restaurants gesloten zijn, maar hotels wel nog open mogen, is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een samenwerking gestart met lokale restaurants in Amersfoort. Een zogenoemde restaurant take over. Zo krijgen de koks van bekende restaurants in Amersfoort de mogelijkheid om hun gerechten klaar te mak ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je restaurant

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: