Twee Nederlandse Logis hotels onderscheiden

10 januari 2019 | Thijs Jacobs

De nieuwe gids L’Exception Logis is gelanceerd! In deze gids staat het aanbod van het premiumsegment van Logis Hotels, de grootste hotelgroep bestaande uit 2.200 onafhankelijke hotel-restaurants in Europa. Ook kende het merk aan 71 chef-koks de Table Distinguée toe. Twee Nederlandse Logis hotels kregen een onderscheiding voor de meest prestigieuze restaurants.

Karim Soleilhavoup, algemeen directeur van Logis: “L’Exeption Logis brengt deze buitengewone locaties samen in een gids. De toegewijde en gepassioneerde eigenaren en chef-koks van deze prachtige locaties delen hun vakwerk en creëren intense en authentieke belevenissen.”

71 chef-koks

Dit jaar heeft Logis het genoegen om 71 chef-koks in heel Europa de “Table Distinguée” en aan 1 chef-kok de “Table d’Exception” toe te kennen. De Tables Distinguées Logis tillen de kunst van de gastronomie naar het hoogste niveau. De Tables d’Exception Logis staan voor een onvergetelijke ervaring en unieke beleving aan tafel bij bekroonde chef-koks.

“De onderscheidingen Table Distinguée en Table d’Exception geven Logis de mogelijkheid de meest prestigieuze restaurants te selecteren en in de schijnwerpers te zetten. Deze onderscheiding beloont talenten die een streek op de kaart zetten, en unieke vakkennis met passie en respect presenteren,” vertelt Karim Soleilhavoup.

Deze twee Nederlandse hotels kregen de onderscheiding Table Distinguée:

 

Hotel-restaurant De Tuinkamer in Ruurlo – Chef-kok Jos Weel

Dit prachtige landhuis is sfeervol en gezellig. In de keuken bereidt chef-kok Jos Weel gerechten met Franse tinten en een compleet eigen stijl. De prijs-kwaliteit-plezier verhouding is uitstekend.

 
Hotel De Bokkepruik in Hardenberg – Chef-kok Jaap Istha

Dit voormalig poststation is een gezellig adres waar men ‘s avonds van culinaire hoogstandjes kan genieten in een modern restaurant. Het is een van de beste culinaire plekken in een prachtige regio omgeven door bossen. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: “Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag”

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Column David Bakker
Column: bezorgen is de toekomst!

De bezorgomzet binnen de totale foodmarkt is in vijf jaar verviervoudigd, van 975,5 miljoen in 2014 tot een verwachte omzet van 4 miljard euro in 2019. Met die cijfers opende het Food Institute Service Nederland (FSIN) twee weken geleden de Horecava 2019. Eerder in december schatte het FSIN al dat d...

Achtergronden Culinair
Cuisine on tour voor vierde jaar op rij partner Vrienden van Amstel LIVE

De grootste Amstelkroeg van Nederland is weer open. Op donderdag 17 januari is de 21e editie van de Vrienden van Amstel LIVE van start gegaan. Gedurende 11 showavonden bezoeken meer dan 145.000 gasten een volledig uitverkocht Vrienden van Amstel LIVE In Ahoy Rotterdam. Culinaire invulling Trot...

Culinair Michelin
Eerste Nederlandse vrouwelijke sterrenchef, Ida Kleijnen, overleden

Ida Kleijnen is dinsdag op 82-jarige leeftijd overleden in Lanaken. Zij was de eerste Nederlandse vrouw met een Michelinster. In 1983 kookte ze een ster als chef-kok van restaurant De Lindenhorst in Valkenburg, Limburg. Zij toverde het pension om in een toprestaurant en had zelf nooit een koksopleid...

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: