Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven

27 mei 2015
Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven

Rond 1 juli 2015 opent Wouter van Laarhoven de deuren van restaurant Wynwood in Eindhoven. De voormalige chef van sterrenrestaurant
De Molen in Kaatsheuvel start samen met ondernemer en zakenpartner Eveline Wu in de wijk Strijp-S een 650 m² grote nieuwe zaak met ruim 100 zitplaatsen. Het restaurant heeft een mondiale uitstraling met eten en drinken op topniveau voor een aantrekkelijke prijs.

*Fantastisch eten en drinken zonder drempel*
Wouter van Laarhoven start Wynwood samen met zakenpartner Eveline Wu, die eigenaar is van meerdere horecabedrijven. Van Laarhoven: Wynwood is een sexy zaak met een internationaal gevoel en een mondiale uitstraling. Dat uit zich in lekker eten van hoge kwaliteit producten voor een heel aantrekkelijke prijs, perfecte service, eigentijdse stijlvolle inrichting en een internationale sfeer. We serveren een viergangenmenu voor rond de dertig euro waarin ingrediënten van topkwaliteit zijn verwerkt, gepresenteerd op luxe servies en met linnen servetten. De gast ervaart luxe in alle facetten, maar zonder de bijbehorende drempel. Wynwood bruist de hele dag, gasten kunnen overdag terecht voor hun (zakelijke) afspraak, een goede kop koffie met vers gemaakte patisserie, lunch, diner en in de bar voor een cocktail of glas wijn met barbites. In Wynwood kun je fantastisch eten en drinken voor dezelfde prijs als in een lunchroom of brasserie. Ondanks het hoge niveau streef ik met Wynwood geen Michelinster na”, zo stelt Van Laarhoven, die als restaurantmanager Ron Verhage aantrok die overkomt van restaurant Fred in Rotterdam.

*Bar en terras*
Het restaurant is voorzien van een bargedeelte waar bartenders bijzondere cocktails en wijnen schenken en waar barbites worden geserveerd. De bar is ook ‘s avonds open voor gasten die alleen een drankje willen drinken. Buiten is een groot terras en naast Wynwood wordt een afgescheiden volledig zelfstandige take away gerealiseerd waar fish & chips in een hip jasje wordt verkocht. Van Laarhoven: “De wijk Strijp-S op het oude Philipsterrein is super inspirerend. Naast woningen, scholen, horeca en Vershal Het Veem die eind 2015 wordt geopend, zitten hier jonge technologie- en designbedrijven. Het barst hier van de creativiteit en Wynwood past daar perfect in. De exacte openingsdatum wordt in de loop van juni bekendgemaakt en actuele ontwikkelingen kunnen via de Facebookpagina gevolgd worden”, aldus Van Laarhoven.

*Over restaurant Wynwood*
Wynwood is spraakmakend stijlvol, sexy en super lekker. In een eigentijdse inrichting met internationale sfeer en mondiale uitstraling ervaart de gast perfecte service en eten en drinken van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De hele dag door biedt Wynwood gastvrijheid in restaurant, bar en op het terras. Wynwood ligt in Strijp-S, het creatieve, culturele en technologische hart van Eindhoven en is vernoemd naar de kunst- en modewijk Wynwood in Miami.
?

Overig nieuws