Sofa 'beste van Maastricht aan Tafel'

5 september 2013 |
Sofa 'beste van Maastricht aan Tafel'

Restaurant Sofa mag zichzelf ‘het beste van Maastricht aan Tafel 2013’ noemen. Eigenaren Jeroen en Evelyne Holten en hun team mochten de wisseltrofee van Koninklijke Horeca Nederland,
Maastricht/Heuvelland en het embleem ‘het beste van Maastricht aan Tafel 2013’ aannemen. Deze prijs werd overhandigd door wethouder Economie John Aarts, Theo Coenegracht (KHN), Harrie Beaumont (Maastricht Culinair), Pascale-Renée Cohen (Les Tables) en Janne Baetsen (VVV Maastricht). Restaurant Pakhoes won de publieksprijs met de ‘we like’- Maastricht aan Tafel Facebook actie.

Sofa en Pakhoes
Een onafhankelijke vakjury/panel van ‘mystery guests’ toetste deze keer zowel tijdens de wintereditie (januari 2013) als afgelopen zomereditie elk restaurant op onder andere gastvrijheid, kwaliteit/prijs verhouding, service en het promoten/neerzetten van Maastricht aan Tafel en het goede doel Fill the Cup. Evelyne en Jeroen Holten, eigenaren restaurant Sofa: “Maastricht aan Tafel is voor Sofa een manier om dubbel mensen te verwennen, je gasten in de watten te leggen met een mooi menu voor een speciale prijs. Daarnaast levert Fill the Cup nog een extra bijdrage aan maaltijden voor kinderen die het niet zo goed hebben als wij in Nederland.” Naast Sofa kwamen wederom Harry’s en restaurant Vanille goed uit de bus. De wedstrijd kent na de nummer één geen nummer twee of drie. Een eervolle vermelding gaat tevens naar het team van restaurant La Chine. Restaurant Pakhoes heeft met 239 ‘likes’ de Facebook Maastricht aan Tafel-‘like’actie gewonnen.

Maastricht aan Tafel
Maastricht aan Tafel is een initiatief van Maastricht Culinair, Les Tables en VVV Maastricht. Diverse Maastrichtse restaurants met uiteenlopende keukens op speciale locaties serveren tijdens Maastricht aan Tafel een driegangenmenu tegen de vaste prijs van vijfentwintig euro en twintig cent. Elk menu levert een bijdrage van twintig cent aan het goede doel Fill the Cup. Met Maastricht aan de Bar worden tevens door een aantal cafés voor een totaalprijs van tien euro en twintig cent een aperitiefje en tapas voor twee geserveerd.

Op de foto: Evelyne en Jeroen Holten met het team van Sofa Maastricht.

Mariska van Gorp

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: