Smaak centraal tijdens Foodservice Fair

30 juli 2010 |
Smaak centraal tijdens Foodservice Fair<

Van maandag 13 tot en met woensdag 15 september vindt de jaarlijkse Deli XL Foodservice Fair plaats in Apeldoorn. De Foodservice Fair, bedoeld voor de complete foodservice-markt, staat dit jaar volledig in het teken van de eigen smaak van de ondernemer of kok. Zij zijn immers de professionals die weten hoe gasten bedient moeten worden: met persoonlijke passie, unieke smaak en deskundig gastheerschap. En daarvoor biedt Deli XL samen met haar leveranciers op de beurs alles wat de 'smaakkunstenaars' nodig hebben.

Vier proefgebieden
Onder het thema ‘Proef je eigen smaak’ worden op de beurs vragen en oplossingen bij elkaar gebracht. Zo vinden ondernemers en managers op het paviljoen ‘Proef je eigen resultaat’ efficiency-verhogende en kostenbesparende programma’s en diensten. Vinden koks op het paviljoen ‘Proef je eigen assortiment’ alles op het gebied van vers, convenience, wijn, koffie en non food. Op het derde paviljoen ‘Proef je eigen innovatie’ maken bezoekers kennis met de laatste trends en ontwikkelingen en bij ‘Proef je eigen inspiratie’ wordt kennis gedeeld tijdens boeiende presentaties, kookdemonstraties, workshops en seminars.

Programma
De beurs biedt volop beleving en inspiratie, waarbij ruim 160 leveranciers zich presenteren. Iedere dag vinden er demonstraties en evenementen plaats. Zo zal er op maandag een trendsessie zijn voor de horeca, met input van Shoot my Food, is er op dinsdag een seminar over gastvrijheid in de zorg en vindt de ontknoping van de Koks! Innovatie Trofee plaats. De woensdag staat in het teken van MVO, waar organisaties kennis en ervaringen delen over duurzaam ondernemen.

Registratie en openingstijden
Voor eenvoudige en snelle toegang tot de Deli XL Foodservcie Fair 2010 kunnen bezoekers zich registreren op www.delixl.nl/foodservicefair De beurs vindt plaats in de Americahal in Apeldoorn en is maandag 13 september geopend van 11.00 – 21.00 uur en op dinsdag en woensdag van 11.00 – 18.00 uur.
Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: