Sheraton Schiphol Leerbedrijf van het Jaar

14 januari 2011 |
Sheraton Schiphol Leerbedrijf van het Jaar<

Op donderdag 13 januari 2011 is het Sheraton Amsterdam Airport Hotel, gevestigd te Schiphol, uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar 2011 Horeca. De winnaar is tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam bekendgemaakt. Andere genomineerden in de categorie Horeca waren Restaurant Puur Smaeck in Hilversum en Restaurant Le Mirage uit Emmeloord.

Helder plan
De commissie heeft de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2011 Horeca’ onder meer toegekend omdat
Sheraton een goed ontwikkeld opleidingsplan heeft en een heldere visie op opleiding. Deze wordt tot in de kleinste handelingen vertaald. Ook staat het bedrijf hoog aangeschreven bij scholen. Medewerkers hebben plezier in hun werk en zijn gericht op ontwikkeling.

Uitreiking
Het winnende bedrijf kreeg de bij de titel behorende trofee uitgereikt door Alien Cnossen, algemeen directeur van Kenwerk. Tevens ontving Sheraton Amsterdam Airport Hotel een bedrag van 250 euro voor de personeelspot.

Opzet
De drie genomineerde leerbedrijven zijn door de commissie gekozen uit de leerbedrijven die zijn voorgedragen. De commissie is bij de genomineerde leerbedrijven langs geweest voor hun mondelinge toelichting op de nominatie. Bij deze laatste beoordeling zijn de volgende criteria gehanteerd: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van een ambassadeursrol en de opleidingsresultaten.

Frank Lindner


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: