Rogér Rassin SVH Meesterkok

6 december 2013
Rogér Rassin SVH Meesterkok

Met het bereiden van vijftien gerechten van de La Rive menukaart voor een jury die bestond uit SVH Meesterkoks Cees Helder en Henk Savelberg, behaalde Rogér Rassin op 4 december de titel van
SVH Meesterkok. Daarmee is hij de vierde chef van InterContinental Amstel Amsterdam die deze titel heeft verkregen. De gerechten werden tijdens de lunch en het diner geserveerd. Maître en SVH Wijnmeester Ronald Opten van La Rive zorgde voor sublieme begeleidende wijnen.

*SVH Meesterkok*
De titel van SVH Meesterkok is de hoogste titel die een kok kan behalen. Meesterkoks behoren tot de top van de Nederlandse gastronomie en hebben in hun vakgebied de hoogste graad van bekwaamheid bereikt. Een SVH Meesterkok kandidaat moet minimaal 10 jaar op het hoogste niveau werkzaam zijn, moet een leidinggevende zijn en eindverantwoordelijkheid dragen binnen het bedrijf waar hij of zij werkzaam is. Tijdens een lunch en een diner wordt de Meesterkok kandidaat beoordeeld op meer dan 100 verschillende punten op het specifieke vakgebied.

De inauguratie, waarbij Rogér Rassin officieel de SVH Meestertitel zal ontvangen, vindt binnenkort plaats.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl


Overig nieuws