Restaurantketen verwelkomt jongste De Beren-ondernemer ooit

Auteur: Redactie
Personalia Ondernemen 27 juni 2023
Restaurantketen verwelkomt jongste De Beren-ondernemer ooit Rishi Kalloe (derde vanaf links) met zijn familie

Dat ondernemen in de horeca niet alleen is weggelegd voor de oude rotten uit het vak, bewijst de kersverse eigenaar van bezorgrestaurant De Beren in Rijswijk. Vanaf maandag 26 juni staat Rishi Kalloe aan het roer van het Rijswijkse bezorgrestaurant. Met zijn 24 jaar is Rishi de jongste ondernemer tot nu toe die een De Beren (bezorg)restaurant runt. Voor Rishi is het echter een logische stap in zijn carrière: “Mijn ouders hebben altijd een eigen zaak gehad en het ondernemersbloed stroomt rijkelijk door de familie. Zij staan me dan ook graag met raad en daad bij tijdens deze opwindende tijd."

Rishi Kalloe is altijd al geïnspireerd door het doorzettingsvermogen van zijn ouders. Met behulp van de kennis van zijn familie, is hij vastberaden om het huidige succes van bezorgrestaurant De Beren in Rijswijk voort te zetten. Zij steunen hem dan ook met advies én met de praktische uitvoering die komt kijken bij het succesvol runnen van een bezorgrestaurant. “Dankzij de support van mijn familie, heb ik geen moment getwijfeld om deze kans aan te pakken.” Ook de begeleiding die hij ontvangt vanuit De Beren zelf, zorgt ervoor dat Rishi vol vertrouwen kijkt naar de tijd die voor hem ligt als eigenaar van De Beren Rijswijk. "Ik ben ervan overtuigd dat we samen als team goede resultaten zullen behalen."

De Beren: al bijna 40 jaar een begrip

Wat ooit in 1984 begon als eetcafé in Rotterdam, is nu uitgegroeid tot een van dé horecaformules van Nederland. Met ruim 50 restaurants en 35 bezorgrestaurants door heel het land verspreid, voorziet De Beren haar gasten sinds jaar en dag van gerechten en een gastvrije beleving. 

De redactie van De RestaurantKrant schreef eerder deze maand over De Beren in een artikel voor de rubriek 'Restaurantketen uitgelicht'. Lees het artikel hier.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws