Restaurant Vroeg verkozen tot leerbedrijf van het jaar van ROC Midden Nederland

3 juli 2017 | Roy Spijker

Restaurant Vroeg uit Bunnik is gekozen tot het leerbedrijf van het jaar van ROC Midden Nederland. Tijdens de relatiemiddag in stadion Galgenwaard hebben de aanwezige gasten uit zes genomineerde leerbedrijven Vroeg tot winnaar verkozen.

"We zijn eerder al eens uitgeroepen als leerbedrijf van het jaar, maar deze is extra bijzonder. Al de genomineerde leerbedrijven waren sterk met een goed verhaal. Dan zijn we zeker trots dat zo’n breed publiek van alle mogelijke branches ons verkiezen tot leerbedrijf van het jaar", aldus een blije Harold Wennink, bedrijfsleider van Vroeg.

“We investeren veel tijd in het opleiden en begeleiden van onze leerlingen. Dat doen we natuurlijk omdat Vroeg staat voor kwaliteit, maar ook omdat we ze de liefde en passie van het ambacht mee willen geven.”

Plezier
Wessel Jansen, in opleiding voor zelfstandig werkend kok is het hier helemaal mee eens en mag de prijs in ontvangst nemen. "Ik werk hier met erg veel plezier en leer er veel. De leermeester en alle andere collega’s hebben veel ervaring en brengen dit met enthousiasme over. Zo leren we mooie producten maken. Ik ben nog lang niet klaar en wil zeker nog verder," zegt de trotse student.

Bas Scheerhoorn stagecoördinator van het Facility, Horeca en Travel College straalt. 'Zijn' leerbedrijf heeft gewonnen. "Vroeg is echt een goed bedrijf," zegt hij. "Ze zijn zeer betrokken bij onze studenten en werken op verschillende manieren met ons samen aan het onderwijs. Ze geven regelmatig workshops en participeren in werkveld overleggen. Een actief en betrokken bedrijf. Ze verdienen dit echt".

Eerste keer
ROC Midden Nederland heeft dit jaar voor het eerst het leerbedrijf van het jaar gekozen. Er wordt intensief samengewerkt met onze leerbedrijven. Samen wordt er actueel en relevant onderwijs ontwikkelt. Tijdens de verkiezing wordt hier bij stil gestaan.  ROC Midden Nederland is trots op de samenwerking en de betrokkenheid van de leerbedrijven. Samen wordt er gewerkt aan het onderwijs en de ontwikkeling van studenten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: