Restaurant Vroeg verkozen tot leerbedrijf van het jaar van ROC Midden Nederland

3 juli 2017 | Roy Spijker

Restaurant Vroeg uit Bunnik is gekozen tot het leerbedrijf van het jaar van ROC Midden Nederland. Tijdens de relatiemiddag in stadion Galgenwaard hebben de aanwezige gasten uit zes genomineerde leerbedrijven Vroeg tot winnaar verkozen.

"We zijn eerder al eens uitgeroepen als leerbedrijf van het jaar, maar deze is extra bijzonder. Al de genomineerde leerbedrijven waren sterk met een goed verhaal. Dan zijn we zeker trots dat zo’n breed publiek van alle mogelijke branches ons verkiezen tot leerbedrijf van het jaar", aldus een blije Harold Wennink, bedrijfsleider van Vroeg.

“We investeren veel tijd in het opleiden en begeleiden van onze leerlingen. Dat doen we natuurlijk omdat Vroeg staat voor kwaliteit, maar ook omdat we ze de liefde en passie van het ambacht mee willen geven.”

Plezier
Wessel Jansen, in opleiding voor zelfstandig werkend kok is het hier helemaal mee eens en mag de prijs in ontvangst nemen. "Ik werk hier met erg veel plezier en leer er veel. De leermeester en alle andere collega’s hebben veel ervaring en brengen dit met enthousiasme over. Zo leren we mooie producten maken. Ik ben nog lang niet klaar en wil zeker nog verder," zegt de trotse student.

Bas Scheerhoorn stagecoördinator van het Facility, Horeca en Travel College straalt. 'Zijn' leerbedrijf heeft gewonnen. "Vroeg is echt een goed bedrijf," zegt hij. "Ze zijn zeer betrokken bij onze studenten en werken op verschillende manieren met ons samen aan het onderwijs. Ze geven regelmatig workshops en participeren in werkveld overleggen. Een actief en betrokken bedrijf. Ze verdienen dit echt".

Eerste keer
ROC Midden Nederland heeft dit jaar voor het eerst het leerbedrijf van het jaar gekozen. Er wordt intensief samengewerkt met onze leerbedrijven. Samen wordt er actueel en relevant onderwijs ontwikkelt. Tijdens de verkiezing wordt hier bij stil gestaan.  ROC Midden Nederland is trots op de samenwerking en de betrokkenheid van de leerbedrijven. Samen wordt er gewerkt aan het onderwijs en de ontwikkeling van studenten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
61% van de Nederlanders wil met Kerst (verantwoord) buiten de deur eten

Uit het persmoment van dinsdag jl. is duidelijk geworden dat de horeca nog een tijd gesloten blijft. Hoelang is nog niet precies duidelijk. Hoopvol is de blik nu gericht op kerst. Nederlanders willen deze feestdagen weer genieten van quality time buiten de deur. Uit onderzoek van TheFork* blijkt dat ...

Culinair Rotterdam
Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam

Dat omweggetje wil je er maar al te graag voor maken. De Sterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar liefst vier sterrenchefs, heet met recht een culinaire verademing. Zo HEERLIJK was een take-away nooit eerder. Fred Mustert van restaurant Fred (2 M ...

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Wet- en regelgeving KHN Coronacrisis
KHN: Nieuwe steun welkom, maar niet voldoende

Op dinsdag 27 oktober heeft het kabinet een besluit genomen over hoe de aanvullende steunmaatregelen er voor de horeca uit moeten komen te zien. KHN pleit er al weken bij het kabinet en de Tweede Kamer voor om, aanvullend op het huidige noodpakket, met aanvullende steunmaatregelen te komen, waarbij ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: