Korianders ambassadeur Fill the Cup

16 oktober 2012
Korianders ambassadeur Fill the Cup

Jeffrey Schoeman, chef-eigenaar van restaurant Korianders in Rhenen, is ambassadeur geworden van Fill the Cup. Via dit initiatief steunt het restaurant kinderen in ontwikkelingslanden.

*Wij én zij*
Wij een maaltijd, zij een maaltijd. Dat is het motto wat het restaurant uitdraagt. Een gast betaalt, als men dat zelf wil, 20 eurocent extra op de rekening en helpt daarmee een kind in een ontwikkelingsland aan een schoolmaaltijd, en dus aan een toekomst.

*Klein bedrag*
"Het geweldige aan Fill the Cup vind ik dat de donatie ten goede komt aan het goede doel. 20 cent doneren is 20 cent voor een maaltijd voor een kind. Voor zo'n klein bedrag kun je kinderen toch geen honger laten lijden", aldus Jeffrey Schoeman.

*Ambassadeurs*
Andere bekende koks als Joop Braakhekke en Julius Jaspers maar ook Boudewijn Zenden zijn ook ambassadeurs van Fill the Cup. Er zijn landelijk al "tientallen restaurants":http://www.jointhecup.org die Fill the Cup steunen.

*Mijlpaal*
Op donderdag 18 oktober is het dubbel feest bij restaurant Korianders. Naast het uitreiken van het ambassadeurschap Fill the Cup door de heer Van Oostrum, burgemeester van Rhenen, bestaat restaurant Korianders vijf jaar. Om deze heugelijke feiten te vieren is er een benefietdiner voor genodigden georganiseerd. De gehele opbrengst van het diner wordt aan Fill the Cup gedoneerd.

~Frank Lindner~

Overig nieuws