Restaurant Geronimo uit Hilvarenbeek toegetreden tot Euro-Toques

10 oktober 2018 | Thijs Jacobs

Restaurant Geronimo, gelegen aan het Vrijthof in Hilvarenbeek, vierde de feestelijke toetreding bij Euro-Toques met een heerlijk diner voor de genodigden. Joost van Nunen (patron chef) en zijn vrouw Angélique Coppens (gastvrouw) hebben het motto van de Indiaan Geronimo op hun luifel afgedrukt om hun restaurant te omschrijven: “Live well. Sin a little.” Zo weet je bij binnenkomst vast wat je kunt verwachten.

Het team van Geronimo

In zijn speech sprak de voorzitter Ted Janssen zijn trots uit die hij voelt met alweer zo’n mooi nieuw lid. “Ook Geronimo is door onze ledencommissarissen bezocht en beoordeeld en het bestuur was unaniem om Joost en Angélique toe te laten tot onze vereniging, met inmiddels meer dan 140 leden. Een applaus waard!”

Vast onderdeel van een Euro-Toques inauguratie is het sabreren, oftewel het ontkurken van een fles champagne door een goed gemikte slag met een sabel. Joost en Angélique hadden deze eer aan hun goede vriend Twan Hospel gegeven, die volgens maître sabreur Daam Scharloo een natuurtalent is: nog nooit had hij zo’n perfecte slag en ontkurking gezien.

Het proosten en met zijn allen luid en duidelijk “santé, bonheur, champagne!” roepen, was na alle formaliteiten het startsein voor het feest. En een feest werd het aan tafel. Wat een verwennerij! Euro-Toques kan met recht trots zijn op het nieuwe lid.

Foto: Frans van Meeuwen 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personalia Michelin
Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 maakt hoofdsommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede. Hij gaat daar het team van chefkok Ollie Schuiling versterken, die samen met Frans den Boer de nieuwe eigenaar wordt van het bekende sterrenrestaurant in Houten. De 27-jarige V...

Personalia
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 april jongstleden is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Binnenkort wordt Joey als 44ste SVH Meestergastheer geïnaugureerd en treedt hij officieel toe tot de SVH Meesterfamilie. SV...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Awards Chefs
Deze drie chefs dragen titel 'New Chef on the Block'

Vandaag kennen Gault&Millau en Food Reporter de titel New Chef on the Block toe aan drie jonge, getalenteerde chefs. Alice Colombari van Restaurant Alice, Alex Haupt van 101 Gowrie en Marijn van de Worp van Restaurant Fizzy zijn de eerste drie chefs die de titel mogen dragen. De bekendmaking von...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: