Restaurant Geronimo uit Hilvarenbeek toegetreden tot Euro-Toques

10 oktober 2018 | Thijs Jacobs

Restaurant Geronimo, gelegen aan het Vrijthof in Hilvarenbeek, vierde de feestelijke toetreding bij Euro-Toques met een heerlijk diner voor de genodigden. Joost van Nunen (patron chef) en zijn vrouw Angélique Coppens (gastvrouw) hebben het motto van de Indiaan Geronimo op hun luifel afgedrukt om hun restaurant te omschrijven: “Live well. Sin a little.” Zo weet je bij binnenkomst vast wat je kunt verwachten.

Het team van Geronimo

In zijn speech sprak de voorzitter Ted Janssen zijn trots uit die hij voelt met alweer zo’n mooi nieuw lid. “Ook Geronimo is door onze ledencommissarissen bezocht en beoordeeld en het bestuur was unaniem om Joost en Angélique toe te laten tot onze vereniging, met inmiddels meer dan 140 leden. Een applaus waard!”

Vast onderdeel van een Euro-Toques inauguratie is het sabreren, oftewel het ontkurken van een fles champagne door een goed gemikte slag met een sabel. Joost en Angélique hadden deze eer aan hun goede vriend Twan Hospel gegeven, die volgens maître sabreur Daam Scharloo een natuurtalent is: nog nooit had hij zo’n perfecte slag en ontkurking gezien.

Het proosten en met zijn allen luid en duidelijk “santé, bonheur, champagne!” roepen, was na alle formaliteiten het startsein voor het feest. En een feest werd het aan tafel. Wat een verwennerij! Euro-Toques kan met recht trots zijn op het nieuwe lid.

Foto: Frans van Meeuwen 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Amsterdam
PRESSROOM Amsterdam wint drie World Luxury Restaurant Awards

PRESSROOM Amsterdam, het restaurant van INK Hotel Amsterdam - MGallery, valt in de prijzen en wint maar liefst drie World Luxury Restaurant Awards. Het restaurant staat onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, vorig jaar door de vakjury van AF&BM benoemd tot 'F&B profession...

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: