De duurzaamste hotels, restaurants en MICE-locaties uit de Benelux kunnen zich aanmelden voor de negende editie van de Gaia Green Awards. Deze awards...
Het in het uit 1634 stammende Gruizenkerkje gevestigde G7 Restaurant in Sittard heeft een gloednieuw interieur. Met een mix van oude kerkelementen...
BBB Maastricht staat voor ‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten. Van 9 tot en met 11 oktober, kwamen duizenden horecap...
Maandagmiddag 9 oktober organiseert Euro-Toques Nederland vanaf 14.00 uur de allereerste 'Bronckhorster Beer & Food Battle' in de Battle Area van...
Woensdag 9 oktober 2023 organiseert Euro-Toques Nederland vanaf 11.00 uur de allereerste 'Palux Innovation Award' in de demonstratiekeuken van Culinai...
Het is bijna zover. 9 t/m 11 Oktober zal Euro-Toques Nederland de traditie weer oppakken en aanwezig zijn tijdens de BBB - Folie Culinaire in MECC Maa...
Gastvrij Rotterdam vierde dit jaar haar tiende editie. Dit jaar besloeg de horecavakbeurs vijf uitverkochte beurshallen in Rotterdam Ahoy, waarmee dez...
Toprestaurant ’t Kalkoentje in Rhenen bestaat 35 jaar. Chef-patron Nico Klaver vierde het jubileum samen met zijn team met een speciale lunch di...
Tijdens een feestelijke awardshow op Gastvrij Rotterdam zijn de Gaia Green Awards 2023 uitgereikt. De awards worden toegekend aan de meest duurzame re...
G7 Food & Drinks in Sittard neemt vanaf 3 november 2023 structureel intrek in het uit 1634 stammende Gruizenkerkje en krijgt een nieuw interieur....
In 1986 riep de Franse chef Paul Bocuse alle Europese chefs op zich aan te sluiten bij zijn missie en een halt toe te roepen aan het gebruik...
Recent verschenen: de nieuwste editie van vakblad De RestaurantKrant. Nu te downloaden of online te lezen. Vakinformatie dat elke restaurateur niet ka...
Jaarlijks vindt op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam de uitreiking plaats van de Gaia Green Awards. Deze awards worden uitgereikt aan horecalocatie...
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
Op de komende editie van horecavakbeurs BBB Maastricht - 9,10 en 11 oktober 2023 - pakt Euro-Toques Nederland samen met partners PALUX en Culinai...
Frank Streefland, chef-kok en eigenaar van restaurant De Nieuwe Polderkeuken en bistro De Nieuwe Polderkamer, verkoopt sinds vorige week vooruitbetaal...
Na een bijzondere vorige editie werd de 9e editie van Gastvrij Rotterdam dit jaar weer in volle glorie georganiseerd in Rotterdam Ahoy. Met vijf uitve...
Tijdens een feestelijke awardshow op Gastvrij Rotterdam zijn de Gaia Green Awards 2022 uitgereikt. De awards worden toegekend aan horecabedrijven die...
Restaurant Morille in het Zeeuwse Koudekerke gaat nog een stapje verder in het koken met lokale ingrediënten en eigen wildpluk. Per september 202...
De vakjury van de Gaia Green Awards heeft de 3 finalisten per categorie bekendgemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale va...
Coperto Restobar trapt de zomer succesvol af. Het Zwolse restaurant behaalde voor de derde keer op rij een Bib Gourmand en vierde daarnaast de i...
Horecalocaties die uitblinken met hun duurzame concepten maken jaarlijks kans op het winnen van de Gaia Green Awards. Dit jaar vindt alweer de zevende...
De grens is bereikt voor restaurants aangesloten bij Euro-Toques Nederland, een restaurantorganisatie die inzet op koken met duurzame, streek- en seiz...
Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 21 september de Gaia Green Awards 2021 uitgereikt. Op het inspiratiepaviljoen rondom duur...
Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt dit jaar weer LIVE plaats van 20 tot 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy. Eindelijk kunnen horecapro...
Eindelijk kunnen we elkaar weer echt ontmoeten tijdens een live evenement! De achtste editie van Gastvrij Rotterdam 2021 vindt plaats van 20-22 septem...
Chef Patron Frank Streefland (35) van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken heeft een uitgesproken mening als het over zijn stijl van koken gaat. Frank St...
Restaurant Ratatouille Food & Wine in Haarlem heeft het interieur volledig vernieuwd, waarbij het aantal stoelen is teruggebracht van 85 naar 55....
Vanaf vandaag start de vijfde editie van de Gaia Green Awards. Het aantal nieuwe duurzame horecalocaties in Nederland en België schiet als padden...
Eigenaren Marlies en Evert Thielen zoeken een opvolger voor hun restaurant de Gertruda Hoeve in het Brabantse Son en Breugel. Het 16e-eeuwse monumenta...
De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober. Beide eigenaren met een serieuze ga...
Tijdens de openingsceremonie op 23 september van de Gastvrij Rotterdam werd namens Euro-toques Nederland de Keltumprijs Restaurantprijs bekend gemaakt...
Op dinsdag 24 september was de vijfde editie van de kookwedstrijd ‘PUUR koken met wild’ tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Vijf te...
Yannicy Seuren heeft op dinsdag 24 september tijdens Gastvrij Rotterdam de wedstrijd Het Glazen Kalf 2019 gewonnen. Samen met drie andere koks streedt...
Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren ga...
Chef-eigenaar Sibrecht Benning zoekt een opvolger voor haar restaurant De Sjalot in Nijmegen. Het restaurant, dat in 2018 een geheel nieuwe inrichting...
Op zaterdag 6 april werd het Eemshotel in Delfzijl officieel geïnaugureerd als lid van Euro-Toques Nederland (ETN) en is daarmee het meest noorde...
Restaurant ElVi in Utrecht sluit per 29 december 2018 de deuren. Eigenaren Elvira Kemman en Victor Fielmich hebben hun restaurant verkocht en orië...
Restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen bestaat 30 jaar en viert dat met een speciaal jubileummenu waarin toppers uit de afgelopen 30 jaar. Het resta...
Restaurant Geronimo, gelegen aan het Vrijthof in Hilvarenbeek, vierde de feestelijke toetreding bij Euro-Toques met een heerlijk diner voor de genodig...