RAI Amsterdam benoemt Luuk Scholte tot Domain & Partnership Manager

15 januari 2020 | David Bakker

Na zeven edities leiding te hebben gegeven aan Horecava is Luuk Scholte door RAI Amsterdam benoemd tot Domain & Partnership Manager. Carlijn Groen, huidig Exhibition Manager van Horecava, neemt het stokje van Luuk Scholte over. 

Luuk Scholte is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het realiseren van succesvolle partnerships en samenwerkingsverbanden van RAI Amsterdam met organisatoren van internationale beurzen en evenementen. Onder zijn leiding heeft Horecava de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en heeft hij een nieuwe impuls gegeven aan de positie van Horecava als hèt nationale event voor de wereld van buitenshuis eten, drinken en slapen. Scholte over zijn vertrek: ‘Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier en passie Horecava mogen verbreden en de ontwikkelingen in de Nederlandse foodservice markt een plek gegeven op de beursvloer. Met een gerust hart neem ik afscheid wetende dat er een ijzersterk team klaar staat om ook de komende jaren Horecava als gezaghebbend vakevent verder invulling te geven’.

Groen nieuwe Food Group Director Horecava

Carlijn Groen neemt de rol van Luuk Scholte vanaf dit voorjaar over en wordt daarmee de nieuwe Food Group Director. Reeds acht jaar is Groen betrokken bij Horecava en heeft rollen vervuld in diverse disciplines zoals sales en product management. Groen over haar benoeming: 'Ik kijk er naar uit om deze rol te vervullen. Naast de doorontwikkeling van het evenement zal ik mij richten op de toekomst waarin online, big data en verduurzaming belangrijke speerpunten zijn. Ik geloof in het ondersteunen van ondernemers bij een gezonde bedrijfsvoering en wil daarbij gedurende het hele jaar een verbindende factor zijn in onze markt, middels het faciliteren van ontmoetingen, inspiratie en educatie.’ Florentine Rijkmans, huidig Product Manager van Horecava, volgt Carlijn Groen op. De komende maanden blijft Luuk Scholte nog verbonden aan Horecava, naast het opstarten van zijn nieuwe functie.

Over Horecava
Horecava is dé grootste, innovatieve en inspirerende vakbeurs in Nederland voor de wereld van buitenshuis eten, drinken en slapen, gehouden van 13 tot en met 16 januari 2020 in Amsterdam RAI.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Contactgegevens van horecagasten moeten na 14 dagen verwijderd worden

De contactgegevens van gasten, waar horecabedrijven sinds maandag verplicht om moeten vragen, moeten na veertien dagen vernietigd worden. Dat stelt brancheverenging Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Dit lazen we in een artikel op NU.nl. Het telefoonnummer en e-mailadres van alle gasten moet op...

Amsterdam Opening
Joris Bijdendijk en Renaissance Koepelkerk openen tijdelijk restaurant

De Amsterdamse chef Joris Bijdendijk gaat ‘on tour’ met het keukenteam van RIJKS® en serveert een 5-gangen menu in de historische kerk. Tijdens de eerste editie van Koepelkerk X RIJKS®, op 15 augustus, wordt de kerk van het Renaissance Amsterdam Hotel getransformeerd tot restaura...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: