Proeflokaal Sijgje winnaar verkiezing Leukste Restaurant 2018

14 maart 2018 | Thijs Jacobs

Op maandag 5 maart 2018 nam Proeflokaal Sijgje de 'Winnaar Keten Award' in ontvangst. Vlak na de feestelijke opening van de nieuwe vestiging in Schiedam is het populaire proeflokaal uitgeroepen tot Leukste Restaurant onder tien steden. Oprichters Claudio Houtman en Erwin Nieuwenhuizen zijn trots.

‘’Hier hangt hij: onze award waar Erwin en ik ape-apetrots op zijn!’’, vertelt medeoprichter Claudio Houtman in zijn net geopende vestiging in Schiedam. De award uitreiking van de Verkiezing van het Leukste Restaurant 2018 vond op 5 maart plaats in het Award Show Theater in Gorinchem. Tijdens deze feestelijke uitreiking werden de provincie en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd door Nederlandse actrice en presentatrice Katja Schuurman. Tijdens de feestelijke avond trad Maan, winnares van The Voice of Holland 2016 op en organiseerde Qmusic ter afsluiting een afterparty.

Geweldig

‘’De leukste keten onder tien vestigingen. Geweldig.’’, aldus Houtman. Proeflokaal Sijgje gaat voor landelijke groei en kiest voor samenwerking op basis van franchise. Het authentieke Sijgje concept en lokaal ondernemerschap vormen een ijzersterke combinatie.

Verkiezing Leukste Restaurant

De Verkiezing van het Leukste Restaurant 2018 is een initiatief van Vote Company, in samenwerking met Bakkersvak, Gastronomie en Horeca Vizier. Het evenement wordt ieder jaar speciaal voor de leukste restaurants van Nederland ingericht tijdens de vakbeurs Bakkersvak. Dit jaar is het voor ketens mogelijk gemaakt deel te nemen aan de verkiezing om voor een Keten Award te strijden. Vanaf 4 januari tot en met 11 februari konden geïnteresseerden via www.restaurantverkiezing.nl stemmen op hun favoriete restaurant. Deelnemers mochten daarbij maximaal 1 keer per e-mail of per sms hun stem uitbrengen.

Over Proeflokaal Sijgje

Bij Proeflokaal Sijgje kunnen gasten voor een scherpe prijs een eigen 3-gangenmenu samenstellen. De gast heeft keuze uit acht voor-, hoofd-, en nagerechten en diverse specials. Sijgje serveert tevens speciale wijn- en biersoorten. De Frans-Hollandse menukaart bevat een ruime keuze aan vlees- vis- en vegetarische gerechten. Deze authentieke gerechten zijn gebaseerd op de klassieke recepten van Sijgje Pietertje de Baat uit grootmoeders tijd, zoals het stoofpotje en de vlaflip. Bij Sijgje worden alle gerechten uitsluitend met verse producten in de open keuken bereid. De inrichting van de vestigingen bestaat uit een combinatie van modern en oud. De nostalgische elementen, zoals een klassieke tv, de bekende radio’s van vroeger en veel oude foto’s vind je terug in elk restaurant. Momenteel heeft de formule vijf vestigingen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Culinair Coronacrisis
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: