Proeflokaal Sijgje winnaar verkiezing Leukste Restaurant 2018

14 maart 2018 | Thijs Jacobs

Op maandag 5 maart 2018 nam Proeflokaal Sijgje de 'Winnaar Keten Award' in ontvangst. Vlak na de feestelijke opening van de nieuwe vestiging in Schiedam is het populaire proeflokaal uitgeroepen tot Leukste Restaurant onder tien steden. Oprichters Claudio Houtman en Erwin Nieuwenhuizen zijn trots.

‘’Hier hangt hij: onze award waar Erwin en ik ape-apetrots op zijn!’’, vertelt medeoprichter Claudio Houtman in zijn net geopende vestiging in Schiedam. De award uitreiking van de Verkiezing van het Leukste Restaurant 2018 vond op 5 maart plaats in het Award Show Theater in Gorinchem. Tijdens deze feestelijke uitreiking werden de provincie en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd door Nederlandse actrice en presentatrice Katja Schuurman. Tijdens de feestelijke avond trad Maan, winnares van The Voice of Holland 2016 op en organiseerde Qmusic ter afsluiting een afterparty.

Geweldig

‘’De leukste keten onder tien vestigingen. Geweldig.’’, aldus Houtman. Proeflokaal Sijgje gaat voor landelijke groei en kiest voor samenwerking op basis van franchise. Het authentieke Sijgje concept en lokaal ondernemerschap vormen een ijzersterke combinatie.

Verkiezing Leukste Restaurant

De Verkiezing van het Leukste Restaurant 2018 is een initiatief van Vote Company, in samenwerking met Bakkersvak, Gastronomie en Horeca Vizier. Het evenement wordt ieder jaar speciaal voor de leukste restaurants van Nederland ingericht tijdens de vakbeurs Bakkersvak. Dit jaar is het voor ketens mogelijk gemaakt deel te nemen aan de verkiezing om voor een Keten Award te strijden. Vanaf 4 januari tot en met 11 februari konden geïnteresseerden via www.restaurantverkiezing.nl stemmen op hun favoriete restaurant. Deelnemers mochten daarbij maximaal 1 keer per e-mail of per sms hun stem uitbrengen.

Over Proeflokaal Sijgje

Bij Proeflokaal Sijgje kunnen gasten voor een scherpe prijs een eigen 3-gangenmenu samenstellen. De gast heeft keuze uit acht voor-, hoofd-, en nagerechten en diverse specials. Sijgje serveert tevens speciale wijn- en biersoorten. De Frans-Hollandse menukaart bevat een ruime keuze aan vlees- vis- en vegetarische gerechten. Deze authentieke gerechten zijn gebaseerd op de klassieke recepten van Sijgje Pietertje de Baat uit grootmoeders tijd, zoals het stoofpotje en de vlaflip. Bij Sijgje worden alle gerechten uitsluitend met verse producten in de open keuken bereid. De inrichting van de vestigingen bestaat uit een combinatie van modern en oud. De nostalgische elementen, zoals een klassieke tv, de bekende radio’s van vroeger en veel oude foto’s vind je terug in elk restaurant. Momenteel heeft de formule vijf vestigingen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

Column David Bakker
Column: De stiekeme vegetariër

We hebben ze allemaal wel eens. Van die vragen. Wie ben ik? Waar wil ik naartoe? Wie is de typische Nederlander? Pas ik daarbij? Nu heb ik sterk het idee dat de horeca ook in zo een soort identiteitscrisis zit. Er komen sterk twee stromingen op die eigenlijk niet met elkaar te rijmen vallen: Vega...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 38(!) graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Vanwege het personeelstekort zijn sommige bedrijven zelfs genoodzaakt om dicht te gaan. Zonde natuurlijk. Met deze tips a...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Horecaexploitant, gedraag je!

Wie bedrijfsmatig alcohol mag schenken, komt een bepaalde verantwoordelijkheid toe. Althans, dat vindt de wetgever. Als leidinggevende van een kroeg of als slijter moet je in staat zijn om klanten op de naleving van de waarden en normen van de Drank- en Horecawet aan te spreken. Kennelijk is dat nie...

Tech Advertorial
Een goede betaalervaring is essentieel voor u en uw gasten

Pinbetalingen zijn al jaren in opmars. De ontwikkeling van contactloos betalen heeft dit nog verder versterkt. Ook de horecaondernemers profiteren meer en meer van de gemakken van digitaal afrekenen. Wij vragen ons af welke ontwikkelingen relevant zijn voor horecaondernemers. Hoe willen toekomstige ...

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: