Pop-up restaurant op sterrenniveau

18 september 2018 | Thijs Jacobs

In Amsterdam opent voor slechts één avond een pop-up risotto restaurant op sterrenniveau: de nu al legendarische Peroni Risotteria. Aan het roer staan de Italiaanse Michelinster-chefs The Costardi Brothers, die hun kookkunsten voor het eerst in Nederland komen vertonen. 

De Risotteria wordt gepresenteerd door het Italiaanse premium biermerk Peroni, dat de gebroeders speciaal laat overkomen uit de regio Piëmont. De geboortestreek van Manuel en Christian Costardi staat bekend om de speciale Italiaanse rijstbereiding. Ze namen er hun familiehotel in de stad Vercetti over, om zich volledig te storten op de lokale specialiteit. Met succes: hun rebelse benadering werd beloond met een Michelinster.

Italo-disco

Op dinsdag 9 oktober laten ze hun culinaire kunsten zien in de Peroni Risotteria aan de Aambeeldstraat 36 in Amsterdam-Noord (restaurant Hangar). De avond is natuurlijk niet compleet zonder de beste Italo-disco voor de sfeer van La Grande Bellezza. 

Voor slechts één avond is er de kans om één van de 100 plaatsen te bemachtigen in de unieke pop-risotteria. Ga voor reserveringen snel naar www.peroni.nl/risotteria 

Over Peroni Nastro Azzurro:

Peroni Nastro Azzurro is premium pils dat Italiaanse smaak, stijl en vakmanschap ademt. Nastro Azzuro werd voor het eerst gebrouwen in 1963 in de Romeinse brouwerij van Peroni, en wordt tegenwoordig geserveerd over de hele wereld. Peroni organiseert regelmatig evenementen in samenwerking met stijlmakers als modeontwerper Margherita Missoni en Grammy-winnares St. Vincent.

Fotocredits: Costardi Brothers / ©DanielTo?chterle 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Bistrobar Bankoh opent 19 oktober

Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober is het mogelijk in de nieuwe Bistrobar in Aziatische sferen te dineren met uitzicht op het water. Na Bistrobar Berlin wordt Bankoh het tweede Nijmeegse re...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: