Pop-up restaurant op sterrenniveau

18 september 2018 | Thijs Jacobs

In Amsterdam opent voor slechts één avond een pop-up risotto restaurant op sterrenniveau: de nu al legendarische Peroni Risotteria. Aan het roer staan de Italiaanse Michelinster-chefs The Costardi Brothers, die hun kookkunsten voor het eerst in Nederland komen vertonen. 

De Risotteria wordt gepresenteerd door het Italiaanse premium biermerk Peroni, dat de gebroeders speciaal laat overkomen uit de regio Piëmont. De geboortestreek van Manuel en Christian Costardi staat bekend om de speciale Italiaanse rijstbereiding. Ze namen er hun familiehotel in de stad Vercetti over, om zich volledig te storten op de lokale specialiteit. Met succes: hun rebelse benadering werd beloond met een Michelinster.

Italo-disco

Op dinsdag 9 oktober laten ze hun culinaire kunsten zien in de Peroni Risotteria aan de Aambeeldstraat 36 in Amsterdam-Noord (restaurant Hangar). De avond is natuurlijk niet compleet zonder de beste Italo-disco voor de sfeer van La Grande Bellezza. 

Voor slechts één avond is er de kans om één van de 100 plaatsen te bemachtigen in de unieke pop-risotteria. Ga voor reserveringen snel naar www.peroni.nl/risotteria 

Over Peroni Nastro Azzurro:

Peroni Nastro Azzurro is premium pils dat Italiaanse smaak, stijl en vakmanschap ademt. Nastro Azzuro werd voor het eerst gebrouwen in 1963 in de Romeinse brouwerij van Peroni, en wordt tegenwoordig geserveerd over de hele wereld. Peroni organiseert regelmatig evenementen in samenwerking met stijlmakers als modeontwerper Margherita Missoni en Grammy-winnares St. Vincent.

Fotocredits: Costardi Brothers / ©DanielTo?chterle 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Zo zit je ineens in een Vlaams restaurant in de Achterhoek

Aan de rand van Winterswijk, direct aan de Duitse grens, vind je hotel-restaurant Nieuw Beusink. Het centrum van het dorp is binnen tien minuten fietsen te bereiken, maar je waant je in het buitengebied. Het groen komt je van alle kanten tegemoet, net als de geuren die uit de keuken opstijgen. Nieuw...

KHN
BookDinners lanceert unieke zomercampagne: cadeautje aan restaurantgasten

Vandaag lanceert BookDinners een unieke zomercampagne voor de restaurantsector in Nederland: een campagne waarbij aangesloten restaurants geen korting weggeven, maar hun gasten met een cadeau bedanken voor hun bezoek. De restaurateur kan gratis meedoen en wordt zo geholpen in het behouden van gasten...

Advertorial
Verrassend variëren met veggies

Het aantal vegans, vegetariërs en flexitariërs groeit. Steeds meer mensen willen tenminste een keer per week lekker eten zonder vlees, ook buiten de deur. Ze verwachten vegetarische opties die net zo lekker, gevarieerd en hoogstaand zijn als de rest van de menukaart. Welk verrassend planta...

Interview Longread Aardappel
Reportage: Op bezoek bij een aardappelboer

Op een zonovergoten vrijdagochtend in de polders van De Hoeksche Waard vliegen de meeuwen achter de trekker aan om de wormen uit de geploegde klei te trekken. Trots tuurt Adriaan Veerman over het veld. Het is één van de mooiste dagen van het jaar. “Vandaag gaat het pootgoed de gr...

Columns Blog
Column Sico de Moel: opvolger

Een briefje van vijf en wat muntgeld. "Voor uw dochter, een kleine bijdrage voor haar eigen restaurant, later." Mijn jongste dochter wil me altijd heel graag helpen in het restaurant. Een tijdje wilde ze zelfs chefkok worden. Op school vertelde ze dan dat haar lievelingseten duif was. ...

Amsterdam Opening Culinair
Mediterrane gardenbistro Oriole opent deuren

Op 18 juni vindt de soft opening van gardenbistro Oriole - onderdeel van Sofitel Legend The Grand Amsterdam - plaats; dé nieuwe hotspot om naartoe te gaan voor Mediterrane gerechten in een easygoing sfeer. Via de ingang aan de Oudezijds Voorburgwal maken gasten hun entree in de uitnodigende g...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: