Met trots kondigt Ron Gastrobar een buitengewoon culinair evenement aan, waarbij Amsterdam en Ibiza samenkomen in een memorabele ervaring. Op zondag 2...
Deze zomer brengt The Entourage Group hun Mr Porter Steakhouse, Bar & Lounge naar Ibiza als een pop-up en verwelkomt gasten vanaf 17 mei voor een...
Vegan Zeastar, het revolutionaire merk plantaardige visvervangers van Vegan Finest Foods, kondigt met trots de opening aan van haar allereerste pop-up...
Het partnership tussen Younique Concepts en Vermaat bouwt voort op eerdere succesvolle collabs van de twee horeca bedrijven, zoals de Pesca pop-ups op...
De Italiaanse ondernemers achter het Rotterdamse restaurant Panzerò zijn een crowdfunding gestart. Met de financiering willen de ondernemers ee...
Mijn laatste column sloot ik af met de zin: Op naar de volgende hype! Nou daar is hij, de volgende hype heeft zich al aangediend, De crompouce en al h...
Op vrijdag 29 september opent de nieuwe Bar Dancing Multipla haar deuren voor publiek. In een oude garage op de Valschermkade op het Schinkelterrein,...
De Zenchef|Formitable group neemt het Nederlands-Belgisch online reserveringsplatform Resengo over. Deze aankondiging volgt nadat het Amsterdamse groe...
Vanaf 12 oktober is pop-up restaurant De Maaltuin te bezoeken in het klooster van Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. Een plek met een rijke geschied...
Deze zomer sluit RIJKS Restaurant de deuren voor een grote renovatie. Om daarna te openen met een nieuw interieur én een nieuwe kaart. In deze...
Nadia Stam (27, links op de foto) en Yvette Jansen (30, rechts op de foto) openden dit weekend de deuren van Krozant in het Groot Handelsgebouw (GHG)...
In mei 2019 presenteerde Culinair Landgoed Parc Broekhuizen de eerste editie van het ‘International Gourmet Festival Chefs at the Parc’. G...
Ik heb de knoop doorgehakt: 100 procent focus op Domein Bergen. Deze maand is mijn laatste maand voor restaurant L'invité in Amsterdam...
Na ruim 11 jaar stopt restaurant L’invité op de Bloemgracht in de Amsterdamse Jordaan. L’invité was vooral bekend om zijn du...
Horecava, dé vakbeurs voor de horecabranche in Nederland, vindt van 9 t/m 12 januari 2023 weer plaats in Amsterdam RAI. Eén van de belan...
Guillaume de Beer, voormalig mede-eigenaar van The Breda Group, kondigt op social media aan Bar Gui in Amsterdam te openen. De deuren gaan op 1 april...
Het aantal koksstudenten bij de Horeca Academie in Amsterdam is afgelopen jaar aanzienlijk gegroeid. Vooral de Engelstalige kokstudenten weten de Hore...
Restaurant De Kas (1 ster) verbouwt momenteel zijn keuken. Het leek er daarom even op dat het restaurant gesloten zou zijn een maand lang. Omdat ze ve...
Wat in 2016 begon met een pop-up restaurant in de Utrechtse Botanische Tuinen, is inmiddels uitgegroeid tot een rondreizend restaurant met ruim 23.000...
Het Amsterdamse restaurant Daalder (één ster) opent 16 september een pop-up restaurant op het Museumplein in Amsterdam. Vijf dagen la...
Het restaurant Benz at Kazerne in Eindhoven meldt op hun eigen website dat zij de ruimte voorlopig op een andere manier in gaan zetten. Dit vanwege he...
Vanachter het - normaliter - gesloten hekwerk zie je een klein stukje van dit geheimzinnige fort liggen. Met bijna 32 hectare aan prachtig natuurgebie...
Op 13, 14 en 15 mei opent pop-up restaurant Rococo des Fleurs haar deuren in Cothen, alwaar sterrenchefs Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wol...
Het kwartet achter The BREDA Group opent een nieuwe aanwinst voor de Amsterdamse horeca: Na de pop-up tijdens de lockdown, krijgt PAINDEMIE nu een vas...
Patron-cuisinier Peter Gast van restaurant Graphite* opent op 3 maart een nieuwe zaak in hartje Amsterdam: Obsidian by Graphite. In deze underground v...
Voor presentatoren en programmamakers Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman komt een droom uit. Samen met Thuisbezorgd.nl realiseren ze namelijk...
De broers Niek en Ivo de Groot openen in december een Champagne Plop-up Proeverij in hartje Amsterdam, waarbij bezoekers proevenderwijs kunn...
De tijd is gekomen om mijn prachtige restaurantje aan de Bloemgracht in Amsterdam over te dragen aan de volgende generatie. 10 jaar lang heb ik dit...
Van vrijdag 24 september tot en met zondag 26 september is Lakehouse Loosdrecht het domein van internationaal vermaarde sterrenchefs Jacob Jan Boerma...
Op zondag 17 oktober 2021 komt het gehele team van sterrenrestaurant De Kromme Dissel met een unieke Michelin pop-up beleving naar Fletcher Hotel...
Comfort food met culinaire invloeden van over de hele wereld. De nieuwe horecazaak Smells Good In The Hood laat Rotterdam en de rest van Nederland ken...
Vanaf woensdag 30 juni opent in het Utrechtse Muntgebouw een pop-up restaurant met een ruim terras: ‘De Zware Jongens’. Eén van de...
Communiceren met gasten is in de horeca essentieel. Nu de branche nog altijd gebukt gaat onder de coronamaatregelen is communiceren via digitale kanal...
Speciaal ter gelegenheid van De Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo De Vleesch Lobby - een tijdelijk burg...
Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, begint volgende week (26 februari) met een curry pop-up concept. Cur...
Vroeger was een restaurantbezoek een avondje uit om je op te verheugen. Dé hoofdreden om uit eten te gaan was het eten zelf en de gezelligheid...
Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee wi...
Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant...
In een industriële omgeving, een oude papierfabriek die al vijf jaar leegstaat is in de zomerperiode het grootste pop-up restaurant van Nederland...
Na het succes van vorig jaar gaat evenementenlocatie Level Eleven, gevestigd in de Zilveren Toren naast Amsterdam Centraal, deze zomer voor de tweede...