The Entourage Group introduceert exclusieve pop-up op Ibiza met Mr Porter

Auteur: redactie
Opening Events 11 maart 2024
The Entourage Group introduceert exclusieve pop-up op Ibiza met Mr Porter

Deze zomer brengt The Entourage Group hun Mr Porter Steakhouse, Bar & Lounge naar Ibiza als een pop-up en verwelkomt gasten vanaf 17 mei voor een onvergetelijke zomer. Gevestigd in het voormalige decor van het zuster-merk Izakaya Asian Kitchen & Bar, introduceert Mr Porter dit jaar het moderne steakhouse. Mr Porter, dat momenteel al te vinden is in Amsterdam en Barcelona en met een opening gepland in Londen dit jaar, brengt een fine dining ervaring naar het betoverende eiland.

Bekend om het verkennen van de grenzen tussen ‘dinner en sinner’, brengt Mr Porter een concept dat op kunstige wijze de kwaliteit van een modern steakhouse samensmelt met de buzz van een chique lounge. Het concept zal een compleet verrassende culinaire ervaring bieden, die perfect past binnen de kosmopolitische sfeer van het eiland. Mr Porter zal de plek zijn waar jet setters van over de hele wereld samenkomen en waar de zomerse avonden op Ibiza worden verrijkt.

“Dit seizoen nodigen we gasten uit om deel uit te maken van een unieke culinaire ervaring, waar Mr Porter de normen van fine dining opnieuw definieert. Ibiza staat bekend om zijn levendige atmosfeer, en wij brengen hier een succesvol, bestaand concept dat de perfecte balans vindt tussen culinaire verfijning en een bruisende sfeer. Zoals het gezegde van Mr Porter luidt: ‘international and local’. “It is this duality, this constant battle of extremes that is Mr Porter”, aldus Yossi Eliyahoo, mede-eigenaar en oprichter van The Entourage Group.

Een van de opvallende kenmerken van Mr Porter is het ontwerp, met een open showkeuken en een indrukwekkende 360-graden bar in het hart van het restaurant, dat het epicentrum is voor vooruitstrevende dranken en cocktails. Mr Porter Ibiza presenteert een Mediterraan-menu dat een samensmelting is van de meest geraffineerde gerechten, bijzondere smaakcombinaties en technieken, waarbij gerechten van de hoogste kwaliteit de flirterige en dubbelzinnig keuken van Mr Porter kenmerkt. Een menu waarbij moeiteloos klassiekers en signaturen gerechten als de huisgemaakte focaccia, lady mignon, jumbo prawn salad, sirloin steak, spicy yellow tail sashimi en combineert met nieuwe creaties die passen bij datgeen waar iedereen naar verlangt. Gasten kunnen plaatsnemen in een van de cabanas of rondom het zwembad, terwijl zij genieten van de levendige atmosfeer.

De energie wordt verder verrijkt door de dj, die ook deze zomer voor de nodige beats zorgt die elke avond doorgetrokken worden tot diep in de nacht. Mr Porter Ibiza belooft niet alleen een gastronomisch spektakel te worden, maar ook een hotspot waar een informeel fine dining concept en sociale contacten samenkomen.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws