Onderscheidende winterdranken bij ‘All about drinks | Winter special’ van Sligro

Auteur: Redactie
Events 21 september 2023
Onderscheidende winterdranken bij ‘All about drinks | Winter special’ van Sligro

Na een succesvolle voorjaarseditie organiseert Sligro op donderdag 2 november ‘All about drinks | Winter special’. Dit exclusieve evenement biedt horecaprofessionals volop inspiratie voor een onderscheidende winterdrankenkaart.

Horecaprofessionals ontdekken de nieuwste drankentrends voor dit najaar, maken kennis met het drankassortiment van Sligro en kunnen deelnemen aan diverse masterclasses. All about drinks | Winter special vindt plaats bij ZiN inspiratielab in Veghel.

Festival met vijf verschillende areas

All about drinks | Winter special is hét drankinspiratie-evenement voor restaurants, hotels, bars en cafés. Het evenement wordt opgezet in festivalstijl en telt vijf verschillende area's met elk hun eigen thema: no- en low alcohol, winter- en warme dranken, cocktails, (speciaal)bieren en wijn. In elke area worden continu masterclasses aangeboden en deelnemers kunnen er kennismaken met de nieuwste drankentrends binnen dat thema. 

Grote namen

Masterclasses worden verzorgd door toonaangevende experts. Zo staan er verschillende cocktailworkshops op het programma die worden verzorgd door bekende bartenders als Tess Posthumus, Chi-ho Ta en Arno van Eijmeren. Verder nemen bierspecialisten Ivo Thijssen en Fiona de Lange deelnemers mee langs de laatste trends in bier. Register-Vinoloog Claudia van Dongen deelt inzichten om meer uit wijn te halen en Kiona Malinka geeft een verrassende inkijk in de wereld van thee. Deelnemers ontvangen vooraf een timetable, zodat ze alvast hun persoonlijk dagprogramma kunnen samenstellen.

Up-to-date in één dag

Kristel Heerkens, programmamanager ZiN Inspiratielab bij Sligro Food Group: “Met een bezoek aan All about drinks ben je als horecaprofessional in slechts één dag up-to-date met je winterdrankenkaart. In iedere area ontdek je bijzondere, nieuwe producten en concepten én ontmoet je experts die je gegarandeerd nieuwe inzichten en ideeën bieden. Vanzelfsprekend is er ook volop aandacht voor presentatie, zoals glaswerk en combinaties met food. Alles om van je drankenkaart een nóg groter succes te maken tijdens de donkere maanden.”

Over ZiN Inspiratielab

ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en dé plek waar horecaprofessionals nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie opdoen. In de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events en met het doel om horecaprofessionals gegarandeerd nóg beter te maken in hun vak en business.

Overig nieuws