Nominaties beste Frans en Italiaans restaurant bekend

13 juli 2012
Nominaties beste Frans en Italiaans restaurant bekend

De genomineerden voor de verkiezing van het Fijnste Franse Restaurant en Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2012 zijn bekend.
Het is voor de tweede maal dat deze prijzen worden vergeven.

*Met de Franse slag*
De genomineerde Franse restaurants zijn: Boas (Deventer), Bresson (Utrecht), Christophe (Amsterdam), De Eetkamer (Venray), Flo (Maastricht), The French Café (Amsterdam), Le Hollandais (Amsterdam), Jean et Alleman (Amersfoort), Rousseau (Den Haag) en Villa de Duinen (Noordwijk).

*Italia, italia*
Genomineerd zijn: Quattro Gatti (Amsterdam), Pianeta Terra (Amsterdam), Segugio (Amsterdam), Cucina Italiana (Deventer), per Bacco (Heerenveen), Zilli (Arnhem), Mediterraneo (Maastricht), Sapori d'Italia (Den Haag), A Proposito (Rotterdam), Ortica (Best).

*Vakkundige jury's*
In de jury voor het beste Franse restaurant zitten Alain Caron, Karel Bagijn en Jo Simons. Roberto Payer en Paul van Eijndhoven gaan samen met Bagijn uitmaken welke Italiaan de beste van het land is.

In september worden de winnaars bekend gemaakt in het Hilton in Amsterdam. Op het spel staan te titel, publiciteit en een reportage in het desbetreffende lifestyle magazine.

~Frank Lindner~

Overig nieuws