Nog twee dagen Culinair Pretpark

29 oktober 2012 |
Nog twee dagen Culinair Pretpark<

Nog twee dagen lang kunt u uw zintuigen prikkelen in het Culinair Pretpark in Gilze. Kom langs en keer terug naar uw zaak met een hoop inspiratie en kennis.

Nieuwe smaken en proeven
De belangrijkste boodschap van het evenement is dat u uw zintuigen gaat prikkelen. Hoe? Door op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur. Door smaken te proeven waarvan u dacht dat u ze kende, maar door nieuwe presentaties, o.a. verzorgd door Deli XL, anders smaken. Door kennis te maken met het verhaal van Mise en Place om uw focus te blijven volgen en daarbij objectief te zijn. Een evenement waarbij u de kans krijgt om een hoop nieuwe inspiratie op te doen en waarbij u uw zintuigen een kans geeft om zich te blijven ontwikkelingen.

Blijven ondernemen
De drie organiserende bedrijven Deli XL, Mise en Place en Deli XL hebben de handen ineen geslagen en presenteren een culinair evenement waarbij de ondernemer wordt uitgedaagd om te blijven ondernemen. Nieuwsgierig? Bezoek het evenement op 30 en 31 oktober gratis.

Eerste dag succes
De eerste dag van het evenement was op 29 oktober. Een hoop horecaondernemers wisten hun zintuigen te prikkelen, volgden workshops en proefden van de vele gerechten die werden geserveerd. Een dag met inspiratie en momenten waar horecaondernemers in een gemoedelijke sfeer konden praten met professionals uit de branche.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: