Nog twee dagen Culinair Pretpark

29 oktober 2012 |
Nog twee dagen Culinair Pretpark<

Nog twee dagen lang kunt u uw zintuigen prikkelen in het Culinair Pretpark in Gilze. Kom langs en keer terug naar uw zaak met een hoop inspiratie en kennis.

Nieuwe smaken en proeven
De belangrijkste boodschap van het evenement is dat u uw zintuigen gaat prikkelen. Hoe? Door op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur. Door smaken te proeven waarvan u dacht dat u ze kende, maar door nieuwe presentaties, o.a. verzorgd door Deli XL, anders smaken. Door kennis te maken met het verhaal van Mise en Place om uw focus te blijven volgen en daarbij objectief te zijn. Een evenement waarbij u de kans krijgt om een hoop nieuwe inspiratie op te doen en waarbij u uw zintuigen een kans geeft om zich te blijven ontwikkelingen.

Blijven ondernemen
De drie organiserende bedrijven Deli XL, Mise en Place en Deli XL hebben de handen ineen geslagen en presenteren een culinair evenement waarbij de ondernemer wordt uitgedaagd om te blijven ondernemen. Nieuwsgierig? Bezoek het evenement op 30 en 31 oktober gratis.

Eerste dag succes
De eerste dag van het evenement was op 29 oktober. Een hoop horecaondernemers wisten hun zintuigen te prikkelen, volgden workshops en proefden van de vele gerechten die werden geserveerd. Een dag met inspiratie en momenten waar horecaondernemers in een gemoedelijke sfeer konden praten met professionals uit de branche.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: