Nog twee dagen Culinair Pretpark

29 oktober 2012 |
Nog twee dagen Culinair Pretpark<

Nog twee dagen lang kunt u uw zintuigen prikkelen in het Culinair Pretpark in Gilze. Kom langs en keer terug naar uw zaak met een hoop inspiratie en kennis.

Nieuwe smaken en proeven
De belangrijkste boodschap van het evenement is dat u uw zintuigen gaat prikkelen. Hoe? Door op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur. Door smaken te proeven waarvan u dacht dat u ze kende, maar door nieuwe presentaties, o.a. verzorgd door Deli XL, anders smaken. Door kennis te maken met het verhaal van Mise en Place om uw focus te blijven volgen en daarbij objectief te zijn. Een evenement waarbij u de kans krijgt om een hoop nieuwe inspiratie op te doen en waarbij u uw zintuigen een kans geeft om zich te blijven ontwikkelingen.

Blijven ondernemen
De drie organiserende bedrijven Deli XL, Mise en Place en Deli XL hebben de handen ineen geslagen en presenteren een culinair evenement waarbij de ondernemer wordt uitgedaagd om te blijven ondernemen. Nieuwsgierig? Bezoek het evenement op 30 en 31 oktober gratis.

Eerste dag succes
De eerste dag van het evenement was op 29 oktober. Een hoop horecaondernemers wisten hun zintuigen te prikkelen, volgden workshops en proefden van de vele gerechten die werden geserveerd. Een dag met inspiratie en momenten waar horecaondernemers in een gemoedelijke sfeer konden praten met professionals uit de branche.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Nice 'n Easy
Seafood Bar Je m'en Fish uit Gent brengt zeevruchten met een twist

De Frans-Engelse woordspeling zegt het eigenlijk allemaal. In de Gentse seafood bar ‘Je m’en Fish’ hoef je geen net pak te dragen om een oester te degusteren. Hier krijg je kwaliteit uit de zee die je zelfs staand aan de bar kan verorberen. Drie jongelui die hun job als advocate...

Culinair Nice 'n Easy
Rik Jansma en Laurens Samsen (Basiliek) in gesprek over convenience

De kwaliteit van veel ‘gemaksproducten’ is de afgelopen jaren steeds beter geworden. Toch blijft koken vooral een ambacht. In sterrenrestaurant Basiliek in Harderwijk gaan eigenaar en sterrenchef Rik Jansma en zijn pupil Laurens Samsen het gesprek aan. Convenienceproducten, halffabricate...

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Achtergronden Vega
Eet Geen Dierendag: hoe vier jij het?

Elk jaar op 4 oktober vertroetelen we onze trouwe viervoeters. Het kan niet op: van extra lange wandelingen tot enorme botten, cadeautjes en zelfs hele taarten. Dit jaar viert Wakker Dier alweer voor de 10e keer Eet Geen Dierendag en maken we er ook voor onszelf een feestje van. We vieren deze bijzo...

Economie KHN
KHN pleit voor extra steunmaatregelen

De snelle toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen, het kabinet grijpt daarom landelijk keihard in. Opnieuw krijgt de horeca harde klappen. Aanvullend op de maa...

Achtergronden Tech
Horeca gebruikt relatief vaak online platformen

Circa 8 procent van de Nederlandse bedrijven met twee of meer werkzame personen gaf aan in 2018 online platformen te hebben gebruikt om hun goederen en diensten af te zetten. De belangrijkste redenen waren de toegang tot een grotere afzetmarkt (83 procent) en gemak (75 procent). Dit blijkt uit het o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: