Nieuwe vestiging van Papa John’s in Amersfoort

24 augustus 2018 | David Bakker
Nieuwe vestiging van Papa John’s in Amersfoort<

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe tweede vestiging in Rotterdam, nu is Amersfoort aan de beurt. Op 27 augustus gaat op de Leusderweg 160 in Amersfoort alweer de zeventiende vestiging open. Franchisenemers Rafat Alla en Maged Pawed zullen de vestiging feestelijk openen.

Na vestigingen in plaatsen als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Diemen is nu Amersfoort aan de beurt. Op 27 augustus zal het tussen 12:00 en 13:00 groot feest zijn bij de nieuwe vestiging van Papa John’s in Amersfoort. Papa John’s deelt namelijk 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening. Tevens maken 3 klanten kans op 1 jaar lang gratis pizza! Hiermee hoopt Papa John’s ook steden als Amersfoort te gaan veroveren met de beste kwaliteit pizza’s.

Franchisenemer Rafat Alla

“Ik ken mijn mede-franchisenemer al heel lang. We hebben samen veel ervaring in de horeca en de take-away branche. Daarnaast hebben we beide al meerdere horecazaken gehad en waren we samen op zoek naar een vernieuwende formule in Amersfoort. En daar past Papa John’s perfect bij!”

Het is gewoon de beste pizza!

“Ook wij kennen uiteraard de andere spelers in deze markt. Maar de pizza’s van Papa John’s blijven gewoon de allerbeste. De verse ingrediënten, het lekkere deeg: wij hebben de pizza’s die je ook in Italië eet! En dat maakt dat wij in Amersfoort potentie genoeg zien om iedereen de lekkerste pizza’s te laten proeven!” aldus Maged Pawed.

Betere ingrediënten, betere pizza!

Alleen de beste ingrediënten zorgen voor de beste pizza’s. Bij Papa John’s geldt dit voor ieder ingrediënt. De basis van de pizza is tevens de basis voor het succes van Papa John’s. Naast alle verse ingrediënten voor op de pizza, is ook het deeg vers. Door te blijven investeren in het product en de medewerkers, blijven de betere pizza’s bestaan.

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al zestien vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen in plaatsen als Leiden.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: