Nieuwe vestiging De Beren opent haar deuren in Schiedam 

7 december 2017 | Roy Spijker

Op vrijdag 8 december opent in Schiedam een nieuwe vestiging van horecaketen De Beren. Het restaurant bevindt zich op de locatie Schieveste, een vernieuwd complex tussen station Schiedam- Centrum en de A20. Door de centrale ligging leent het restaurant zich uitstekend voor een complete avond uit. Franchisenemers Idalgo en Geoffrey vertellen enthousiast: ‘Gasten kunnen na het diner blijven hangen voor een gezellige borrel in de loungehoek mét openhaard of voordelig een filmpje pakken met het Beren Bios Arrangement bij de naastgelegen megabioscoop Euroscoop!’

Het restaurant is geheel getransformeerd naar de nieuwe look van De Beren: gekenmerkt door robuuste meubelen en veel gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan een warm interieur met veel planten, hout- en staalelementen. Gasten kunnen naast de klassieke berengerechten als spareribs en saté ook genieten van verfijnde stukken vlees, denk hierbij aan een mooie entrecote of tournedos. Alle vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid, wat zorgt voor een authentieke smaak. Om de opening van het restaurant te vieren is januari omgedoopt tot burgermaand. De gehele maand zijn burgers te bestellen voor slechts €8,50, niet alleen op de locatie Schieveste maar ook bij het bezorgrestaurant en de vestiging aan de Maasboulevard in Schiedam!

Beleving voor het hele gezin
Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur. Op dit moment kunnen gasten er terecht voor een diner en sfeervolle borrel. Wanneer het gehele complex ontwikkeld is, zal ook een uitgebreide lunch geserveerd worden. In het restaurant is ook aan de kids gedacht: op de 1 e verdieping bevindt zich een speeltoestel waar zij zich uit kunnen leven. Hierdoor is een bezoek aan De Beren een beleving voor het hele gezin. Ook heeft het restaurant naast het Beren Bios Arrangement meerdere samenwerkingen met Euroscoop, er worden bijvoorbeeld kinderfeestjes en een ladies night georganiseerd. Zo is er voor elk wat wils! Daarnaast is de horecazaak dé plek om dit jaar de feestdagen te vieren met familie. Gasten kunnen beide Kerstdagen genieten van een diner bij De Beren Schieveste. Hiervoor dient wel een reservering gemaakt te worden, dit kan gemakkelijk online.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: