Nieuwe vestiging De Beren opent haar deuren in Schiedam 

7 december 2017 | Roy Spijker

Op vrijdag 8 december opent in Schiedam een nieuwe vestiging van horecaketen De Beren. Het restaurant bevindt zich op de locatie Schieveste, een vernieuwd complex tussen station Schiedam- Centrum en de A20. Door de centrale ligging leent het restaurant zich uitstekend voor een complete avond uit. Franchisenemers Idalgo en Geoffrey vertellen enthousiast: ‘Gasten kunnen na het diner blijven hangen voor een gezellige borrel in de loungehoek mét openhaard of voordelig een filmpje pakken met het Beren Bios Arrangement bij de naastgelegen megabioscoop Euroscoop!’

Het restaurant is geheel getransformeerd naar de nieuwe look van De Beren: gekenmerkt door robuuste meubelen en veel gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan een warm interieur met veel planten, hout- en staalelementen. Gasten kunnen naast de klassieke berengerechten als spareribs en saté ook genieten van verfijnde stukken vlees, denk hierbij aan een mooie entrecote of tournedos. Alle vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid, wat zorgt voor een authentieke smaak. Om de opening van het restaurant te vieren is januari omgedoopt tot burgermaand. De gehele maand zijn burgers te bestellen voor slechts €8,50, niet alleen op de locatie Schieveste maar ook bij het bezorgrestaurant en de vestiging aan de Maasboulevard in Schiedam!

Beleving voor het hele gezin
Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur. Op dit moment kunnen gasten er terecht voor een diner en sfeervolle borrel. Wanneer het gehele complex ontwikkeld is, zal ook een uitgebreide lunch geserveerd worden. In het restaurant is ook aan de kids gedacht: op de 1 e verdieping bevindt zich een speeltoestel waar zij zich uit kunnen leven. Hierdoor is een bezoek aan De Beren een beleving voor het hele gezin. Ook heeft het restaurant naast het Beren Bios Arrangement meerdere samenwerkingen met Euroscoop, er worden bijvoorbeeld kinderfeestjes en een ladies night georganiseerd. Zo is er voor elk wat wils! Daarnaast is de horecazaak dé plek om dit jaar de feestdagen te vieren met familie. Gasten kunnen beide Kerstdagen genieten van een diner bij De Beren Schieveste. Hiervoor dient wel een reservering gemaakt te worden, dit kan gemakkelijk online.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Ruim 1 op de 10 Nederlanders gaat met Kerst uit eten

Ruim een op de tien (12 procent) Nederlanders grijpt Kerst aan om uit eten te gaan. Dit blijkt uit een analyse van Taxi2Airport, dat - in aanloop naar de kerstdagen - in kaart bracht op welke manier Nederlanders Kerst vieren. Eten belangrijk tijdens Kerst Kerst is erg populair in Nederland. L...

Opening Culinair
Restaurant Alma Oisterwijk van voormalig sterrenchef Wouter van Laarhoven geopend

Op 19 november 2019 hebben chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hun restaurant Alma in Oisterwijk geopend. Alma bestaat uit een casual fine-dining-restaurant en een bodega en is gevestigd op De Lind 45a, in een deel van het pand dat sinds 1631 als De Swaen bekendstaat en waar ooit ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: