Nieuwe vestiging De Beren opent haar deuren in Schiedam 

7 december 2017 | Roy Spijker

Op vrijdag 8 december opent in Schiedam een nieuwe vestiging van horecaketen De Beren. Het restaurant bevindt zich op de locatie Schieveste, een vernieuwd complex tussen station Schiedam- Centrum en de A20. Door de centrale ligging leent het restaurant zich uitstekend voor een complete avond uit. Franchisenemers Idalgo en Geoffrey vertellen enthousiast: ‘Gasten kunnen na het diner blijven hangen voor een gezellige borrel in de loungehoek mét openhaard of voordelig een filmpje pakken met het Beren Bios Arrangement bij de naastgelegen megabioscoop Euroscoop!’

Het restaurant is geheel getransformeerd naar de nieuwe look van De Beren: gekenmerkt door robuuste meubelen en veel gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan een warm interieur met veel planten, hout- en staalelementen. Gasten kunnen naast de klassieke berengerechten als spareribs en saté ook genieten van verfijnde stukken vlees, denk hierbij aan een mooie entrecote of tournedos. Alle vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid, wat zorgt voor een authentieke smaak. Om de opening van het restaurant te vieren is januari omgedoopt tot burgermaand. De gehele maand zijn burgers te bestellen voor slechts €8,50, niet alleen op de locatie Schieveste maar ook bij het bezorgrestaurant en de vestiging aan de Maasboulevard in Schiedam!

Beleving voor het hele gezin
Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur. Op dit moment kunnen gasten er terecht voor een diner en sfeervolle borrel. Wanneer het gehele complex ontwikkeld is, zal ook een uitgebreide lunch geserveerd worden. In het restaurant is ook aan de kids gedacht: op de 1 e verdieping bevindt zich een speeltoestel waar zij zich uit kunnen leven. Hierdoor is een bezoek aan De Beren een beleving voor het hele gezin. Ook heeft het restaurant naast het Beren Bios Arrangement meerdere samenwerkingen met Euroscoop, er worden bijvoorbeeld kinderfeestjes en een ladies night georganiseerd. Zo is er voor elk wat wils! Daarnaast is de horecazaak dé plek om dit jaar de feestdagen te vieren met familie. Gasten kunnen beide Kerstdagen genieten van een diner bij De Beren Schieveste. Hiervoor dient wel een reservering gemaakt te worden, dit kan gemakkelijk online.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: