Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam

26 mei 2016
Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam

Bar-restaurant ‘Supermercado’ opent deze week officieel haar deuren in Rotterdam. Gasten kunnen na een grootschalige verbouwing hun
hart ophalen in het nieuwe sfeervolle restaurant waar het interieur doet denken aan een gezellige Zuid-Amerikaanse cantina. Jonge gezinnen, zakenlui en vriendengroepen, bij Supermercado mag iedereen aanschuiven. Vlees- en visgerechten worden volgens Latijns-Amerikaanse wijze bereid op de houtskoolgrill waardoor er een ware smaakbeleving ontstaat. Supermercado is iedere dag vanaf 15.00 uur geopend en is gevestigd aan de Witte de Withstraat.

*Een swingende Latijns- Amerikaanse keuken*
Zoals de naam al doet vermoeden, beschikt de keuken van Supermercado over een Latijns-Amerikaanse streetfood vibe. Met Braziliaanse rib eye, Argentijnse Spareribs, gegrilde zalm en Urguayaanse picanha is Latijns-Amerika uitstekend vertegenwoordigd bij Supermercado. Vlees, vis en vegetarisch worden volgens traditionele wijze gegrilld op houtskool waardoor de authentieke smaak bewaard blijft. Typische aperitivos zoals tortillachips met smaakvolle guacamole, (vegetarische) pasteitjes, pimientos en Mexicaanse taco’s zijn ideaal voor de mensen die graag meerdere lekkernijen willen proberen. Zeebaars, tonijn en coquilles worden bij Supermercado supervers bereidt in ceviches. Dit typische Peruaanse visgerecht, waarbij rauwe vis wordt gegaard in limoensap, begint inmiddels al aardig aan populariteit te winnen. Gerechten zijn de gehele dag te bestellen en dat maakt Supermercado een fijne plek om te borrelen met collega’s of uitgebreid te eten met vrienden. Ook voor een goede kop koffie, late lunch of early diner kunnen gaste in de zaak terecht.



*Cocktailbar*
Supermercado beschikt over een uitstekend uitgeruste robuuste cocktailbar. Naast old school favo’s pronken er nieuwe sophisticated cocktails op het menu, natuurlijk voorzien van een scheutje Latijns-Amerika. Uiteraard mag een breed assortiment aan tequilla en mezcal niet ontbreken. Ook leuk: bij Supermercado zijn bowls met punches en pitchers met margarita te bestellen. Ideaal voor een borrel met vrienden of een (bedrijfs-)uitje. Que bueno!

*Veelzijdige doelgroep*
Supermercado komt uit de koker van Rotterdamse horecaondernemers bekend van Blender, Level en Bokaal. Met Supermercado spelen zij in op het veelzijdige publiek van het Witte de Withkwartier. ZZP’ers, groepen vrienden, toeristen, een breed publiek is welkom in het grootschalige hoekpand. Zelfs aan de kleintjes is gedacht, ouders kunnen genieten van de gerechten terwijl het kroost zich vermaakt in de ‘minimercado’. De lichte eetzaal voorzien van vele tafeltjes met kleurrijke stoeltjes, Portugese vloertegels en vele planten dragen bij aan het ultieme zomergevoel.
Supermercado is zeven dagen per week geopend.

~Christel Tuin~

Overig nieuws