Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam

26 mei 2016 |
Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam<

Bar-restaurant ‘Supermercado’ opent deze week officieel haar deuren in Rotterdam. Gasten kunnen na een grootschalige verbouwing hun
hart ophalen in het nieuwe sfeervolle restaurant waar het interieur doet denken aan een gezellige Zuid-Amerikaanse cantina. Jonge gezinnen, zakenlui en vriendengroepen, bij Supermercado mag iedereen aanschuiven. Vlees- en visgerechten worden volgens Latijns-Amerikaanse wijze bereid op de houtskoolgrill waardoor er een ware smaakbeleving ontstaat. Supermercado is iedere dag vanaf 15.00 uur geopend en is gevestigd aan de Witte de Withstraat.

Een swingende Latijns- Amerikaanse keuken
Zoals de naam al doet vermoeden, beschikt de keuken van Supermercado over een Latijns-Amerikaanse streetfood vibe. Met Braziliaanse rib eye, Argentijnse Spareribs, gegrilde zalm en Urguayaanse picanha is Latijns-Amerika uitstekend vertegenwoordigd bij Supermercado. Vlees, vis en vegetarisch worden volgens traditionele wijze gegrilld op houtskool waardoor de authentieke smaak bewaard blijft. Typische aperitivos zoals tortillachips met smaakvolle guacamole, (vegetarische) pasteitjes, pimientos en Mexicaanse taco’s zijn ideaal voor de mensen die graag meerdere lekkernijen willen proberen. Zeebaars, tonijn en coquilles worden bij Supermercado supervers bereidt in ceviches. Dit typische Peruaanse visgerecht, waarbij rauwe vis wordt gegaard in limoensap, begint inmiddels al aardig aan populariteit te winnen. Gerechten zijn de gehele dag te bestellen en dat maakt Supermercado een fijne plek om te borrelen met collega’s of uitgebreid te eten met vrienden. Ook voor een goede kop koffie, late lunch of early diner kunnen gaste in de zaak terecht.



Cocktailbar
Supermercado beschikt over een uitstekend uitgeruste robuuste cocktailbar. Naast old school favo’s pronken er nieuwe sophisticated cocktails op het menu, natuurlijk voorzien van een scheutje Latijns-Amerika. Uiteraard mag een breed assortiment aan tequilla en mezcal niet ontbreken. Ook leuk: bij Supermercado zijn bowls met punches en pitchers met margarita te bestellen. Ideaal voor een borrel met vrienden of een (bedrijfs-)uitje. Que bueno!

Veelzijdige doelgroep
Supermercado komt uit de koker van Rotterdamse horecaondernemers bekend van Blender, Level en Bokaal. Met Supermercado spelen zij in op het veelzijdige publiek van het Witte de Withkwartier. ZZP’ers, groepen vrienden, toeristen, een breed publiek is welkom in het grootschalige hoekpand. Zelfs aan de kleintjes is gedacht, ouders kunnen genieten van de gerechten terwijl het kroost zich vermaakt in de ‘minimercado’. De lichte eetzaal voorzien van vele tafeltjes met kleurrijke stoeltjes, Portugese vloertegels en vele planten dragen bij aan het ultieme zomergevoel.
Supermercado is zeven dagen per week geopend.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: