Nieuw restaurant in Amersfoort

5 mei 2014
Nieuw restaurant in Amersfoort

Op 9 mei zal cafe? restaurant HOOG VUUR haar deuren openen in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Manager Tim Kro?ber en chef Zubair Haydari staan aan de basis van deze nieuwe bijzondere onderneming. Bij
HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens, die speciaal voor deze plek zijn ontwikkeld. De beleving van stoken en koken en de bezieling voor ambachtelijke bereiding staan centraal in de open keuken van het cafe?-restaurant. Stoere mannen die hout hakken, vuur stoken en (h)eerlijke gerechten bereiden. Een bijzondere plek en een onvergetelijke ervaring.

*Microstad*
De Nieuwe Stad – de innovatieve microstad in Amersfoort – en productlabel Weltevree werken samen aan de realisatie van dit nieuwe lokale restaurant. Deze samenwerking is ontstaan vanuit de behoefte aan een nieuwe ontmoetingsplek voor de gebruikers en bezoekers van De Nieuwe Stad. HOOG VUUR wordt de woonkeuken van De Nieuwe Stad, waar je elkaar treft en ontmoet en waar je gei?nspireerd raakt. Het concept en de inrichting van HOOG VUUR zijn gerealiseerd door Weltevree.

*Proefkoken*
Van 9 t/m 17 mei gaat het restaurant proefkoken! Wil jij e?e?n van de proevers van het eerste uur zijn en verwend worden door het HOOG VUUR team, reserveer dan via info@hoogvuur.nl. Vanaf 19 mei kookt het restaurant met de kaart van de chef.

Overig nieuws