Nieuw lunchconcept in Den Haag

18 september 2014 |
Nieuw lunchconcept in Den Haag<

Nederland is sinds kort een prachtig nieuw concept rijker. Bij Hop & Stork worden de gasten in een stijlvolle ambiance verwend met chocolade, koffie,
thee, patisserie en lunch. Het prikkelen van de zintuigen staat centraal bij Hop & Stork. Zij bieden een culinaire beleving waarbij alles draait om ruiken, zien en proeven!

Den Haag
Den Haag is in opkomst; er worden veel leuke, nieuwe zaken geopend. Hop & Stork heeft zijn deuren geopend in een statig en historisch pand, dat is gelegen in de Oude Passage in Den Haag. De afgelopen maanden heeft zich in het rijksmonument op nummer 82 een ware metamorfose voltrokken. Het pand met twee ruime verdiepingen is volledig gerenoveerd. Het mag gezegd worden: het resultaat is indrukwekkend en daarom zeker de moeite waard om te bezoeken.

MEER LEZEN OVER DEN HAAG? KLIK HIER!
Verwenadres
Hop & Stork is een ultiem verwenadres in Den Haag en omgeving voor iedereen die gek is op koffie, chocolade en patisserie. Bij binnenkomst worden de gasten direct verwelkomd door de zoete geur van chocolade. In de winkel met zijn open chocolade atelier vloeit de warme chocolade en is te zien hoe truffels en chocoladerepen met de hand worden gemaakt. Aansluitend bevindt zich het proeflokaal. In een sfeervolle ambiance genieten de gasten hier van verse koffie en thee, overheerlijke huisgemaakte patisserie en chocolade, maar ook van verschillende lunchgerechten met een knipoog naar chocolade. Op de benedenverdieping treffen de gasten de Hop & Stork kamer aan. Een ideale plek voor het volgen van workshops over koffie en chocolade, maar ook perfect voor een verjaardag of vergadering.

Hop & Stork
Hop verwijst naar Baron Hop, de uitvinder van het Haagse Hopje. Stork is het Engelse woord voor ooievaar, dat het symbool is van Den Haag en staat voor levensgeluk en vruchtbaarheid. Hetgeen natuurlijk prima samen gaat met koffie en chocolade. Deze elementen zijn verwerkt in de huispraline van Hop & Stork. Een heerlijke praline van pure chocolade met een een vulling op basis van het beroemde Haagse hopje, afgewerkt met het logo van Hop & Stork.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt en duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

trends
Han Ji adviseert: Trends in 2019 en hoe hier als eigenaar mee om te gaan

De restaurantbranche was het afgelopen jaar onderhevig aan veel veranderingen: een belastingverhoging, toenemende concurrentie, de opkomst van nieuwe restaurantconcepten en een vervaging van horeca-segmenten. Stuk voor stuk ontwikkelingen waardoor traditionele horecaondernemers hun omzet zagen dalen...

Columns Blog
De kroon op je werk

Soms duizelt het mij van de ranglijsten in onze branche. Zo heb je de beste van de beste volgens de Lekker, GaultMillau of Michelingids. De verkiezing van de leukste, smakelijkste of meest duurzame. Dan draait het weer om het fraaiste design, beste concept of zit je in een competitie om de hoogste o...

Events Culinair
Rising star Dennis Huwaë aangekondigd als nieuwe gast chef bij Restaurant Hemingway

Na het succes van het gast chef evenement met Syrco Bakker kondigt Restaurant Hemingway nu de volgende gast chef aan. Chef Torben Bouterse zal op 3 april 2020 de handen ineen slaan met ‘rising star’ Dennis Huwaë van Restaurant Daalder in Amsterdam. Deze chef staat bekend om het str...

Amsterdam Opening Internationaal
TOZI Restaurant & Bar na Londen nu ook in Amsterdam [foto's]

Op 8 november 2019 opende TOZI Restaurant & Bart haar deuren voor het Nederlandse publiek. Na zes succesvolle jaren in het hart van Victoria, Londen – en een vriendschap die twee keer zo groot is – kondigen chef-kok Maurilio Molteni en Senior Restaurant Manager, Stefano Meloni, met t...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: