Nieuw lunchconcept in Den Haag

18 september 2014 |
Nieuw lunchconcept in Den Haag<

Nederland is sinds kort een prachtig nieuw concept rijker. Bij Hop & Stork worden de gasten in een stijlvolle ambiance verwend met chocolade, koffie,
thee, patisserie en lunch. Het prikkelen van de zintuigen staat centraal bij Hop & Stork. Zij bieden een culinaire beleving waarbij alles draait om ruiken, zien en proeven!

Den Haag
Den Haag is in opkomst; er worden veel leuke, nieuwe zaken geopend. Hop & Stork heeft zijn deuren geopend in een statig en historisch pand, dat is gelegen in de Oude Passage in Den Haag. De afgelopen maanden heeft zich in het rijksmonument op nummer 82 een ware metamorfose voltrokken. Het pand met twee ruime verdiepingen is volledig gerenoveerd. Het mag gezegd worden: het resultaat is indrukwekkend en daarom zeker de moeite waard om te bezoeken.

MEER LEZEN OVER DEN HAAG? KLIK HIER!
Verwenadres
Hop & Stork is een ultiem verwenadres in Den Haag en omgeving voor iedereen die gek is op koffie, chocolade en patisserie. Bij binnenkomst worden de gasten direct verwelkomd door de zoete geur van chocolade. In de winkel met zijn open chocolade atelier vloeit de warme chocolade en is te zien hoe truffels en chocoladerepen met de hand worden gemaakt. Aansluitend bevindt zich het proeflokaal. In een sfeervolle ambiance genieten de gasten hier van verse koffie en thee, overheerlijke huisgemaakte patisserie en chocolade, maar ook van verschillende lunchgerechten met een knipoog naar chocolade. Op de benedenverdieping treffen de gasten de Hop & Stork kamer aan. Een ideale plek voor het volgen van workshops over koffie en chocolade, maar ook perfect voor een verjaardag of vergadering.

Hop & Stork
Hop verwijst naar Baron Hop, de uitvinder van het Haagse Hopje. Stork is het Engelse woord voor ooievaar, dat het symbool is van Den Haag en staat voor levensgeluk en vruchtbaarheid. Hetgeen natuurlijk prima samen gaat met koffie en chocolade. Deze elementen zijn verwerkt in de huispraline van Hop & Stork. Een heerlijke praline van pure chocolade met een een vulling op basis van het beroemde Haagse hopje, afgewerkt met het logo van Hop & Stork.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Personalia Culinair
Prins Mauritshuis Blokzijl heeft nieuwe 'aanvoerder'

Net voor het sluiten van de transfermarkt op 2 september 2019 heeft het ‘kookteam Oranje’ zich versterkt met Seb Smit! Het huidige team van chefs komt onder zijn algehele leiding te staan en zal de verdere groei na de intensieve verbouw van het Prins Mauritshuis in smakelijke banen leide...

Food Awards
Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek wint ABN AMRO Best Newcomer Retail Award

Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek heeft op dinsdag 17 september de ‘ABN AMRO Best Newcomer Retail Award’ gewonnen. “Wat een fantastisch nieuws”, zegt Eric Habraken van De Verspillingsfabriek. “Ook voor HMSHost International en Amsterdam Airport Schiphol natuur...

Amsterdam Bezorgen
Welk eten bestellen Amsterdammers online? Check de lijst!

Deze week viert Deliveroo zijn vierde Nederlandse verjaardag. In 2015 werd het maaltijdplatform geïntroduceerd in Nederland en in september van dat jaar startte Deliveroo met het bezorgen van maaltijden in Amsterdam. Het gaf restaurants die geen eigen bezorgservice hadden de mogelijkheid om ...

Hotel Opening
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een vernieuwd restaurant

Het is de natuur van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum om verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Deze keer was het tijd om het ontbijt- & lunchrestaurant van Woudschoten aan te pakken. Het restaurant heeft een eerlijk & puur restaurantconcept gekregen. Er is gebruik gemaak...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: