Nieuw lunchconcept in Den Haag

18 september 2014 |
Nieuw lunchconcept in Den Haag<

Nederland is sinds kort een prachtig nieuw concept rijker. Bij Hop & Stork worden de gasten in een stijlvolle ambiance verwend met chocolade, koffie,
thee, patisserie en lunch. Het prikkelen van de zintuigen staat centraal bij Hop & Stork. Zij bieden een culinaire beleving waarbij alles draait om ruiken, zien en proeven!

Den Haag
Den Haag is in opkomst; er worden veel leuke, nieuwe zaken geopend. Hop & Stork heeft zijn deuren geopend in een statig en historisch pand, dat is gelegen in de Oude Passage in Den Haag. De afgelopen maanden heeft zich in het rijksmonument op nummer 82 een ware metamorfose voltrokken. Het pand met twee ruime verdiepingen is volledig gerenoveerd. Het mag gezegd worden: het resultaat is indrukwekkend en daarom zeker de moeite waard om te bezoeken.

MEER LEZEN OVER DEN HAAG? KLIK HIER!
Verwenadres
Hop & Stork is een ultiem verwenadres in Den Haag en omgeving voor iedereen die gek is op koffie, chocolade en patisserie. Bij binnenkomst worden de gasten direct verwelkomd door de zoete geur van chocolade. In de winkel met zijn open chocolade atelier vloeit de warme chocolade en is te zien hoe truffels en chocoladerepen met de hand worden gemaakt. Aansluitend bevindt zich het proeflokaal. In een sfeervolle ambiance genieten de gasten hier van verse koffie en thee, overheerlijke huisgemaakte patisserie en chocolade, maar ook van verschillende lunchgerechten met een knipoog naar chocolade. Op de benedenverdieping treffen de gasten de Hop & Stork kamer aan. Een ideale plek voor het volgen van workshops over koffie en chocolade, maar ook perfect voor een verjaardag of vergadering.

Hop & Stork
Hop verwijst naar Baron Hop, de uitvinder van het Haagse Hopje. Stork is het Engelse woord voor ooievaar, dat het symbool is van Den Haag en staat voor levensgeluk en vruchtbaarheid. Hetgeen natuurlijk prima samen gaat met koffie en chocolade. Deze elementen zijn verwerkt in de huispraline van Hop & Stork. Een heerlijke praline van pure chocolade met een een vulling op basis van het beroemde Haagse hopje, afgewerkt met het logo van Hop & Stork.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Culinair Coronacrisis
Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Een fijne cruise maken zit er vanwege de coronacrisis momenteel niet in. Maar wie toch een avondje dat heerlijke vakantiegevoel wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijk diner kan vanaf 1 juni terecht op de Wellnessboot bij City Resort Hotel Mill. De Wellnessboot is normaal gezien ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

KHN Coronacrisis
KHN: Horeca mag voorzichtig open, steunpakket blijft noodzakelijk

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is blij dat de eerste stap richting de heropening van de horeca is gezet. De gisteren aangekondigde verlichting van de coronamaatregelen tijdens de persconferentie van het kabinet bieden een bescheiden perspectief voor de horeca. De gevolgen van de intelligente loc...

Coronacrisis
Horeca per 1 juni open: dertig mensen exclusief personeel weer welkom

De horeca in Nederland mag op 1 juni vanaf 12.00 uur weer open. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. In tegenstelling tot de eerder afgekondigde versoepelingen van de maatregelen, worden personeelsleden niet meegetelt in de '30-mensenregel'. Dat betekent dat er...

Economie Coronacrisis
Horecaondernemers verliezen 39% van de inkomsten tijdens lockdown

Kleine ondernemers in de horeca zagen hun inkomsten flink teruglopen sinds de eerste coronamaatregelen. Horecaondernemers moesten genoegen nemen met 39% minder inkomsten. Dit en meer blijkt uit een onderzoek door Knab, op basis van geanonimiseerde transactiedata van ruim 150.000 eenmanszaken en bv&r...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: