Nieuw: hotpot en dim sum bij Full Moon

23 september 2014
Nieuw: hotpot en dim sum bij Full Moon

Restaurant Full Moon in het Haagse China Town is heropend in een nieuw en groter pand. Het restaurant is verplaatst naar de overkant
van de straat aan de Gedempte Burgwal. Gelijktijdig met de opening introduceert Full Moon ook een nieuw concept. Klanten kunnen er namelijk kennismaken met all-you-can eat dim sum en hotpot. Hotpot is in Azië al erg populair en Full Moon wil het nu ook in Nederland op de kaart zetten. Full Moon viert de heropening met een deal op Groupon.

*Dagverse dim sum hapjes en hotpot*
Full Moon biedt als één van de weinige restaurants in Nederland dagverse dim sum-gerechten aan. De gebakken of gestoomde dim sum-hapjes worden traditioneel geserveerd in kleine stoommanden of op een hete plaat. Het hotpot-concept bestaat uit een gloeiendhete metalen pot die op de tafel geplaatst wordt. Gasten bereiden de gerechten aan tafel door de zelf gekozen ingrediënten in de hotpot met bouillon te koken en ze er vervolgens met een netje uit te scheppen. Voor hun diner kunnen ze kiezen uit 19 verschillende ingrediënten waaronder zeevruchten, vlees en groentes.

*Kennismaken met eeuwenoude traditie*
"We willen met dit nieuwe concept een geheel nieuw publiek kennis laten maken met onze eeuwenoude culinaire dim sum en hotpot eettraditie", zegt Iu Fai Kwok. "Hotpot is onbekend in Nederland, maar ik verwacht dat hotpot ook hier heel populair wordt, omdat je zelf bepaalt welke ingrediënten je kookt in je bouillon. Daarnaast is het erg gezond en lekker."

*Campagne op Groupon*
Full Moon viert de opening van het nieuwe pand en introductie van het nieuwe concept met een campagne op "Groupon.":http://www.groupon.nl/deals/den_haag/restaurant-full-moon/45146656?CID=NL_SOM_3_1_0300221&utm_medium=social&utm_source=Blog&utm_campaign=LOC_ Met de deal kunnen klanten onder andere kiezen uit 36 dagverse dim sum-gerechten en 10 verschillende hotpot-gerechten.

"*Meer lezen over Full Moon? Klik hier!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=full+moon&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws