Nieuw: hotpot en dim sum bij Full Moon

23 september 2014 |
Nieuw: hotpot en dim sum bij Full Moon

Restaurant Full Moon in het Haagse China Town is heropend in een nieuw en groter pand. Het restaurant is verplaatst naar de overkant
van de straat aan de Gedempte Burgwal. Gelijktijdig met de opening introduceert Full Moon ook een nieuw concept. Klanten kunnen er namelijk kennismaken met all-you-can eat dim sum en hotpot. Hotpot is in Azië al erg populair en Full Moon wil het nu ook in Nederland op de kaart zetten. Full Moon viert de heropening met een deal op Groupon.

Dagverse dim sum hapjes en hotpot
Full Moon biedt als één van de weinige restaurants in Nederland dagverse dim sum-gerechten aan. De gebakken of gestoomde dim sum-hapjes worden traditioneel geserveerd in kleine stoommanden of op een hete plaat. Het hotpot-concept bestaat uit een gloeiendhete metalen pot die op de tafel geplaatst wordt. Gasten bereiden de gerechten aan tafel door de zelf gekozen ingrediënten in de hotpot met bouillon te koken en ze er vervolgens met een netje uit te scheppen. Voor hun diner kunnen ze kiezen uit 19 verschillende ingrediënten waaronder zeevruchten, vlees en groentes.

Kennismaken met eeuwenoude traditie
"We willen met dit nieuwe concept een geheel nieuw publiek kennis laten maken met onze eeuwenoude culinaire dim sum en hotpot eettraditie", zegt Iu Fai Kwok. "Hotpot is onbekend in Nederland, maar ik verwacht dat hotpot ook hier heel populair wordt, omdat je zelf bepaalt welke ingrediënten je kookt in je bouillon. Daarnaast is het erg gezond en lekker."

Campagne op Groupon
Full Moon viert de opening van het nieuwe pand en introductie van het nieuwe concept met een campagne op Groupon. Met de deal kunnen klanten onder andere kiezen uit 36 dagverse dim sum-gerechten en 10 verschillende hotpot-gerechten.
Meer lezen over Full Moon? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Awards Culinair
Lekker500 komt uit in aangepaste vorm

Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland die dit jaar voor de 43ste keer verschijnt, heeft een aangepaste vorm waarin een podium wordt geboden aan de restaurateur. De speciale editie is een gids zonder ranking, als ode aan de helden van de horeca. Alle nog bestaande restaurants u ...

Branded Content
Professionele keukenapparatuur haal je bij een expert

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe keukenapparatuur wil je natuurlijk het beste van het beste. Bij HorecaRama vind je naast de laagste prijsgarantie ook een indrukwekkend assortiment keuken en horeca apparatuur. Of je nu zoekt naar een professionele aan- en afvoertafel of een koelkast van hoge kwal ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: