Nieuw: hotpot en dim sum bij Full Moon

23 september 2014 |
Nieuw: hotpot en dim sum bij Full Moon

Restaurant Full Moon in het Haagse China Town is heropend in een nieuw en groter pand. Het restaurant is verplaatst naar de overkant
van de straat aan de Gedempte Burgwal. Gelijktijdig met de opening introduceert Full Moon ook een nieuw concept. Klanten kunnen er namelijk kennismaken met all-you-can eat dim sum en hotpot. Hotpot is in Azië al erg populair en Full Moon wil het nu ook in Nederland op de kaart zetten. Full Moon viert de heropening met een deal op Groupon.

Dagverse dim sum hapjes en hotpot
Full Moon biedt als één van de weinige restaurants in Nederland dagverse dim sum-gerechten aan. De gebakken of gestoomde dim sum-hapjes worden traditioneel geserveerd in kleine stoommanden of op een hete plaat. Het hotpot-concept bestaat uit een gloeiendhete metalen pot die op de tafel geplaatst wordt. Gasten bereiden de gerechten aan tafel door de zelf gekozen ingrediënten in de hotpot met bouillon te koken en ze er vervolgens met een netje uit te scheppen. Voor hun diner kunnen ze kiezen uit 19 verschillende ingrediënten waaronder zeevruchten, vlees en groentes.

Kennismaken met eeuwenoude traditie
"We willen met dit nieuwe concept een geheel nieuw publiek kennis laten maken met onze eeuwenoude culinaire dim sum en hotpot eettraditie", zegt Iu Fai Kwok. "Hotpot is onbekend in Nederland, maar ik verwacht dat hotpot ook hier heel populair wordt, omdat je zelf bepaalt welke ingrediënten je kookt in je bouillon. Daarnaast is het erg gezond en lekker."

Campagne op Groupon
Full Moon viert de opening van het nieuwe pand en introductie van het nieuwe concept met een campagne op Groupon. Met de deal kunnen klanten onder andere kiezen uit 36 dagverse dim sum-gerechten en 10 verschillende hotpot-gerechten.
Meer lezen over Full Moon? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Corona
kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketen uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal van ...

Corona
Download: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Wet- en regelgeving Interview
Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca

Op het kantoor van Catch Legal werken juristen aan allerhande kwesties die betrekking hebben op bestuursrecht en omgevingsrecht. Binnen dit domein vallen veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn, want bijna alles waarbij je te maken krijgt met de overheid, valt hierbinnen. Van verbouwin ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: