MINT Dinner & Drinks opent deuren

22 augustus 2013 |
MINT Dinner & Drinks opent deuren<

Begin september opent MINT Dinner & Drinks in Waalwijk haar deuren. Na maanden voorbereiding heten de eigenaren hun gasten welkom in de zaak. Zij bieden lunch, diner en een uitgebreid assortiment aan
dranken. De 23-jarige Nick Jongbloed en de 22-jarige Roy van de Wiel zijn de eigenaren van de nieuwe horecaonderneming.

Jong met ervaring
Jongbloed is verantwoordelijk voor de operationele kant van de zaak. Hij deed ruime ervaring op bij diverse restaurants en horecazaken in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij de The Fabulous Shaker Boys uit Amsterdam als professioneel bartender. Compagnon Van de Wiel studeert binnenkort af als bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit. Hij is verantwoordelijk voor de financiële zaken. Ook Van de Wiel heeft al de nodige ervaring opgedaan in de horeca. Voorheen runde hij een eigen cateringsservice. Bij MINT zal hij in het weekend achter de draaitafel te vinden zijn.

Lennard Wissink (30 jaar) is aangesteld als chef-kok en kan rekenen op een ervaren keukenteam.

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Advertorial
Een efficiëntere keuken dankzij Horeko

Of je nu een goede specialty koffie tijdens het studeren, een uitgebreide zakenlunch of een vrijdagmiddagborrel nodig hebt. Je kan bij Hotel Casa in Amsterdam niet alleen aan je behoefte voldoen, maar de eclectische mix van stijlen en ruimtes maakt dat iedereen zich thuis voelt. Van student tot pass...

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Columns
Column Sico de Moel: Gezond uit eten

"Voor mij graag een salade van pruimtomaat en avocado en de kwartel met zoete aardappel. En heeft u ook frites van zoete aardappel?" Meneer was helemaal gestopt met suikers en at nog maar zo weinig mogelijk koolhydraten. Zoete aardappel was veel gezonder dan gewone frieten. "en wat...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: