McDonald's introduceert de McKibbeling

19 maart 2015
McDonald's introduceert de McKibbeling

McDonald’s introduceert de McKibbeling in al haar 241 restaurants in Nederland. De McKibbeling is een van de nieuwe producten die McDonald’s
dit jaar toevoegt aan haar menu en wordt vanaf nu exclusief verkocht in Nederland. De nieuwe visvariant wordt ook toegevoegd aan het Happy Meal. McKibbeling is een van de producten die McDonald’s dit jaar aan haar menu toevoegt, om haar gasten meer keuze te bieden.

*Typisch Hollands*
Debbie de Wagenaar, directielid McDonald’s Nederland, legt uit waarom de McDonald’s de McKibbeling introduceert: “Omdat we als McDonald’s graag variëren en hierbij rekening houden met lokale smaken en voorkeuren, is het toevoegen van de McKibbeling aan ons menu een logische stap. En als we iets typisch Hollands introduceren, doen we dat natuurlijk goed, dus ook met Ravigottesaus.”

*McKibbeling ook in het Happy Meal*
De McKibbeling wordt daarnaast ook toegevoegd aan het Happy Meal keuzemenu. De McKibbeling is niet het eerste product waarmee McDonald’s in haar Happy Meal varieert. McDonald’s varieert namelijk al ruim acht jaar met verschillende, verantwoorde producten voor haar jongste gasten. Debbie de Wagenaar, vult aan: “Wat veel mensen niet weten, is dat je bij een Happy Meal bij McDonald’s uit veel meer kunt kiezen dan een kleine portie Franse Frietjes, een Hamburger of Chicken McNuggets. Tegenwoordig kun je kiezen uit een brede range verantwoorde producten, zoals Snoeptomaatjes, Vers Fruit en Danoontje. Omdat we weten dat kinderen in Nederland niet of nauwelijks vis eten, proberen we ook daarmee te variëren en zo het eten van vis te stimuleren. Vandaar de keuze om de McKibbeling ook toe te voegen aan het Happy Meal keuzemenu.”

"*Meer lezen over McDonald's? Klik hier!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=mcdonalds&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws