MasterChef Bart kookt bij L'invité

27 oktober 2014
MasterChef Bart kookt bij L'invité

Vanaf dinsdag 28 oktober neemt de winnaar van MasterChef 2014, Bart van Berkel, de keuken van L’invite? le Restaurant over. Onder leiding van
MasterChef Bart van Berkel zal vanaf deze week het MasterChef menu worden geserveerd.

*Winnaar MasterChef 2014*
Het populaire restaurant in de Amsterdamse Jordaan bereidt de Franse klassiekers op een moderne wijze. Lichter, met meer aandacht voor mooie en bijzondere biologische groenten, eerlijk vlees en goede vis. L’invite? le Restaurant bestaat pas 3 jaar en werd dit jaar al genomineerd voor Fijnste Franse Restaurant van Nederland en Beste Groente restaurant van de Benelux.

*MasterChef Menu*
Naast het reguliere Menu biedt L’invite? haar gasten de komende maanden het MasterChef Menu aan op de avonden dat de MasterChef ‘live’ aanwezig is. Een aantal bekende gerechten, waarmee Bart van Berkel de MasterChef titel heeft gewonnen zijn de komende maanden bij L’invite? le Restaurant te proeven. Uiteraard komt de MasterChef dan ook persoonlijk bij iedereen aan tafel om zijn creaties toe te lichten. Op de website van L’invite? le Restaurant is het menu te vinden en kunt u zien op welke dagen de MasterChef ‘live’ aanwezig is bij L’invite?.

Overig nieuws