Loetje opent 36e restaurant na grondige verbouwing

Auteur: redactie
Opening Restaurantketens 4 december 2023
Loetje opent 36e restaurant na grondige verbouwing

Na een grote verbouwing heeft Loetje vrijdag 1 december de deuren geopend van een splinternieuw restaurant in Hilversum. Vanaf nu kunnen Loetje-fans ook op deze sfeervolle locatie terecht voor de lekkerste ossenhaasbiefstuk in jus en andere smakelijke Loetje gerechten.

Loetje opent op een bekende plek in het centrum van Hilversum, aan de Gooische Brink passage met uitzicht op de Kerkbrink. De locatie is de afgelopen maanden gronding verbouwd. Zo is de voormalig naastgelegen kapsalon bij het restaurant getrokken en is zowel het restaurant als de keuken geheel vernieuwd om de lekkerste biefstuk en andere Loetje-klassiekers optimaal te kunnen bereiden.

Warme grandcafé uitstraling

Het inmiddels 36e restaurant van Loetje heeft een huiselijke grandcafé uitstraling gekregen. Ondanks dat geen enkele Loetje hetzelfde is, is ook hier duidelijk de unieke Loetje sfeer te herkennen; warm en klassiek met een eigentijdse touch. Met ruim 180 zitplaatsen verdeeld over gezellige zitjes, grotere tafels en de ruime bar biedt Loetje in Hilversum voldoende mogelijkheden.

De lekkerste tijd van het jaar

Gedurende de decembermaand heeft Loetje naast de reguliere menukaart ook feestelijke decemberspecials. De eerste reserveringen voor de feestdagen stromen dan ook al binnen. "We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen en zijn blij dat we de hele maand december onze gasten hier kunnen gaan ontvangen", vertelt Sandra van Halderen, CEO van Loetje. "De opening is zelfs nog iets naar voren gehaald en er is echt keihard gewerkt. Ik ben dan ook enorm trots op het prachtige resultaat en op de teams die dit voor elkaar hebben gekregen."

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

 

Overig nieuws