Lobster & Gin op Scheveningen

10 september 2014
Lobster & Gin op Scheveningen

Afgelopen weekend lanceerden Strandpaviljoen Day by Day en Brasserie NL ‘Lobster & Gin’ tijdens het culinair visfestival VISSCH op Scheveningen. Met dit
nieuwe concept geven strandpaviljoenhouder Guido Venema en chef-kok Ruben van Dieten een extra dimensie aan ‘fine dining’ op het Scheveningse strand.

*De smaak van gin*
Guido Venema: “Gin heeft met haar pure en neutrale karakter de bijzondere eigenschap de vluchtige smaakstoffen van sterk geurende en smakende ingrediënten over te nemen. Het laten terugkeren van deze smaken bij verse kreeft, met haar zilte intensiteit en vleesachtige structuur, geeft een ultieme smaaksensatie. Denk bijvoorbeeld aan de zomerse ingrediënten als komkommer en grapefruit of watermeloen en basilicum.” Bezoekers konden afgelopen weekend al een voorproefje krijgen van deze bijzondere smaakcombinatie.

*Fine dining*
Strandpaviljoen Day by Day en Brasserie NL werken sinds 1 maart 2013 nauw samen om ‘fine dining’ op het strand mogelijk te maken. Guido Venema en Ruben van Dieten zijn geïnspireerd geraakt door het concept Mosselen & Gin uit Amsterdam en brengen dit komend strandseizoen in een nieuw jasje naar Den Haag.

*Over strandpaviljoen Day by Day*
Gelegen tegenover het Steigenberger Kurhaus Hotel vindt men Strandpaviljoen Day by Day. Dé locatie om na een dag werken, op een zomerse dag of tijdens een zakelijke bijeenkomst in een sfeervolle ambiance te genieten van het prachtige uitzicht op de Noordzee en de Scheveningse Pier. Strandpaviljoen Day by Day heeft een heerlijke en duurzame menukaart.

"*MEER LEZEN OVER KREEFT? KLIK HIER!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=KREEFT&x=zoeken

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws