Lobster & Gin op Scheveningen

10 september 2014 |
Lobster & Gin op Scheveningen<

Afgelopen weekend lanceerden Strandpaviljoen Day by Day en Brasserie NL ‘Lobster & Gin’ tijdens het culinair visfestival VISSCH op Scheveningen. Met dit
nieuwe concept geven strandpaviljoenhouder Guido Venema en chef-kok Ruben van Dieten een extra dimensie aan ‘fine dining’ op het Scheveningse strand.

De smaak van gin
Guido Venema: “Gin heeft met haar pure en neutrale karakter de bijzondere eigenschap de vluchtige smaakstoffen van sterk geurende en smakende ingrediënten over te nemen. Het laten terugkeren van deze smaken bij verse kreeft, met haar zilte intensiteit en vleesachtige structuur, geeft een ultieme smaaksensatie. Denk bijvoorbeeld aan de zomerse ingrediënten als komkommer en grapefruit of watermeloen en basilicum.” Bezoekers konden afgelopen weekend al een voorproefje krijgen van deze bijzondere smaakcombinatie.

Fine dining
Strandpaviljoen Day by Day en Brasserie NL werken sinds 1 maart 2013 nauw samen om ‘fine dining’ op het strand mogelijk te maken. Guido Venema en Ruben van Dieten zijn geïnspireerd geraakt door het concept Mosselen & Gin uit Amsterdam en brengen dit komend strandseizoen in een nieuw jasje naar Den Haag.

Over strandpaviljoen Day by Day
Gelegen tegenover het Steigenberger Kurhaus Hotel vindt men Strandpaviljoen Day by Day. Dé locatie om na een dag werken, op een zomerse dag of tijdens een zakelijke bijeenkomst in een sfeervolle ambiance te genieten van het prachtige uitzicht op de Noordzee en de Scheveningse Pier. Strandpaviljoen Day by Day heeft een heerlijke en duurzame menukaart.

MEER LEZEN OVER KREEFT? KLIK HIER!
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: