Lange rijen bij opening Taco Bell Breda

21 december 2017 | Roy Spijker

Taco Bell opent vandaag op het station van Breda haar derde vestiging in Nederland. De Amerikaanse keten opent de komende vier jaar twintig vestigingen in Nederland. Eerder dit jaar opende Taco Bell vestigingen in Tilburg en Eindhoven.

In de nieuwe vestiging aan de centrumzijde van het treinstation Breda stond vandaag een rij fans te wachten om als een van de eersten de bekende Mexicaanse taco’s, burrito’s en nacho’s te proeven. Taco Bell verraste de eerste 100 fans bij de feestelijke opening met een goodiebag.

“Het enthousiasme onder de fans vandaag, tijdens de opening van de derde Taco Bell vestiging in Breda, geeft ons een energie boost. Het motiveert ons om nog meer fans Más Taste, Más Value en Más Heart te brengen. De opening sluit dan ook naadloos aan op onze groeiambities in Nederland. Daarnaast past de stationslocatie perfect bij ons concept. Zo kunnen we mensen on-the-go laten genieten crunchy taco’s, burrito’s of nacho’s, maar bieden onze gasten ook de mogelijkheid in ons restaurant te ontsnappen aan de drukte en te genieten van hun maaltijd met een Mexicaanse twist”, zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Amsterdam
PRESSROOM Amsterdam wint drie World Luxury Restaurant Awards

PRESSROOM Amsterdam, het restaurant van INK Hotel Amsterdam - MGallery, valt in de prijzen en wint maar liefst drie World Luxury Restaurant Awards. Het restaurant staat onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, vorig jaar door de vakjury van AF&BM benoemd tot 'F&B profession...

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: