Koks! Innovatie Trofee 2011 uitgereikt

14 september 2011 |
Koks! Innovatie Trofee 2011 uitgereikt<

De Nutri-Pulse e-Cooker is tijdens de Deli XL Foodservice Fair in Apeldoorn uitgeroepen tot overall winnaar van de Koks! Innovatie Trofee 2011. De Nutri-Pulse is in staat om
lekkere en gezonde gerechten, gebaseerd op natuurlijke voedingsmiddelen, supersnel te garen. Zo kan kabeljauw binnen een paar seconden gepocheerd worden. Draadjesvlees bereid je in enkele minuten.

Puserend veld
De Nutri-Pulse® e-Cooker gaart voedsel in een pulserend elektrisch veld. Tijdens deze behandeling blijven voedingswaarde, kleur en smaak van de rauwe producten grotendeels behouden. Bovendien verlaagt deze manier van voedselbereiding het energieverbruik aanzienlijk door de snelle bereiding en de lage temperatuur.

Minder waste
Ook de voedselverspilling neemt af door maaltijden alleen ‘op verzoek’ te bereiden, zie www.nutri-pulse.com De Nutri-Pulse liet met de overwinning 30 andere innovaties achter zich.
Genomineerden in categorie apparatuur
Nutri-Pulse was ook winnaar in de categorie Apparatuur. Andere genomineerden in deze categorie waren: Frima Vario Cooking Center van Frima Benelux en Magnetische mesbeschermers van Homeij.

Winnaars en genomineerden F&B
In de categorie Food & Beverage won Duurzame gerookte vis van Vishandel Almelo. Andere genomineerden in deze categorie waren: Jus in vlokken van Nestlé en Minder vet en toch Lekker van CSM Benelux.

Winnaars en genomineerden Concept & Management
Bake-off aan bed van Panesco werd winnaar in de categorie Concept & Management. Andere genomineerden waren: Koelcontainers voor afdelingen van Holland Foodservice en 10-plaks belegconcept van Zwanenberg.

Publieksprijs
De publiekprijs werd gewonnen door King Cuisine met ‘Smaakmakers voor ieder moment.’ Het zijn chutney’s in een hersluitbare verpakking zonder kunstmatige kleur-, geur-, of smaakstoffen.

De Koks Innovatie Trofee werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. De organisatie lag in handen van Het Kokskwartet en de VHVG Vereniging voor Food & Hospitality Management. De Koks Innovatie Trofee werd mede mogelijk gemaakt door Deli XL.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Events Internationaal
EQUIPHOTEL uitgesteld naar 2022

Gezien de huidige situatie rondom de COVID-19 epidemie, die momenteel op lokaal en mondiaal niveau voortdurend verslechtert, kondigt Reed Expositions France aan dat de 2020-editie van de EQUIPHOTEL, die oorspronkelijk gepland stond van 15 t/m 19 november 2020, is uitgesteld naar 2022. De afgelope...

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een gewijzigde Bibob-toets: wat betekent dat?

Zoals iedere horecaondernemer weet, kan geen restaurant of café worden geopend zonder de daartoe benodigde vergunning of vergunningen. Bij de aanvraag van zo’n vergunning, bijvoorbeeld een exploitatie- of Drank- en horecawetvergunning, is het mogelijk dat de aanvrager een zogenaamde Bib...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Nieuwe coronamaatregelen: waarom moet de horeca eigenlijk eerder dicht?

Vanaf zondag 18.00 uur zijn de nieuwe coronamaatregelen van kracht gegaan, waarvan de meeste gericht zijn op de horeca. Premier Rutte toonde zich bezorgd over de verspreiding van het virus en vond de maatregelen nodig en logisch: "Hoe later op de avond, hoe moeilijker de anderhalve meter."...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: