Kokkie wordt franchiseformule

13 februari 2012 |
Kokkie wordt franchiseformule<

Nederland is een franchiseformule rijker: Kokkie, met acht locaties al een regionale speler in het oosten van Nederland, zet in op groei en introduceert een soft-franchiseformule. De
formule is gebaseerd op het succes van de huidige zaken. De nieuwe speler in de markt onderscheidt zich onder meer door een lage instap en goede persoonlijke begeleiding.

Praktijkgericht en passend
Martin Kniest van franchiseorganisatie Kokkie over de introductie: “Wij zijn met de Kokkie-formule al 35 jaar actief in de stedendriekhoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en weten waar we het over hebben. Die kennis en de sterke en herkenbare formule willen we delen met andere ondernemers.”

Ruimte voor beslissingen
Kniest benadrukt dat Kokkie geen formule is die alles bepaalt, maar dat de ondernemer veel eigen ruimte houdt: “Wij stimuleren ondernemers om dat te doen wat het beste past bij de locatie en de kwaliteiten van de franchisenemer zelf.”

Ondersteuning in de praktijk
De mensen van Kokkie kruipen in nieuwe zaken zelf achter de counter om ondersteuning te geven in de bedrijfsvoering en te adviseren over de producten en gerechten op het menu. Op deze manier kunnen ondernemers zich de formule snel eigen maken, terwijl deze wel zelf aan het stuur blijft, zo laat Martin Kniest weten.

Introductiefilm franchiseformule


"Maandelijkse fee geen drempel"
Martin Kniest, Kokkie Franchise: “Onze uitstraling is sterk en herkenbaar, maar we doen meer dan raamstickers, vlaggen en a-bakjes leveren. Omdat er al acht vestigingen bestaan hebben we duurzame relaties met leveranciers en bieden we ondernemers inkoopvoordeel en een krachtig collectief met betrokken ondernemers. De fee van 100 euro per maand is in verhouding met de geboden mogelijkheden geen drempel om in te stappen."

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Da Vinci Maasbracht brengt culinaire theatershows in coronatijden

Restaurant Da Vinci in Maasbracht organiseert in juni 2020 twee culinaire theatershows met zangeres Suzan (Suus) Seegers en pianist Rob Mennen. De Limburgse multitalenten geven tijdens een gastronomisch diner in het sterrenrestaurant een mini-concert voor maximaal 30 gasten. Hiermee geven eigenar...

Achtergronden Coronacrisis
Onderzoek: consument heeft begrip voor horecamaatregelen horeca

Namens de Nederlandse horecaondernemers en Bureau Fris, heeft House of Watt onderzoek gedaan naar de behoeftes van de horecagast in de nieuwe 'anderhalvemetereconomie'. Wat is de mening over het werken in shifts, een minimale besteding en het gebruiik van schermen in de horeca. Welke hore...

Internationaal Coronacrisis
Corona-uitbraak Duitsland: regels in restaurant werden niet nageleefd

De corona-uitbraak in het Duitse district Leer, vlak over de grens bij Nieuweschans, is niet uit de lucht komen vallen. Het niet naleven van de hygiëneregels tijdens een besloten feest in een restaurant staat aan de basis van de uitbraak, zo melden de Duitse autoriteiten. Elf personen zijn b...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Culinair Coronacrisis
Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Een fijne cruise maken zit er vanwege de coronacrisis momenteel niet in. Maar wie toch een avondje dat heerlijke vakantiegevoel wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijk diner kan vanaf 1 juni terecht op de Wellnessboot bij City Resort Hotel Mill. De Wellnessboot is normaal gezien ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: