Kokkie wordt franchiseformule

13 februari 2012 |
Kokkie wordt franchiseformule<

Nederland is een franchiseformule rijker: Kokkie, met acht locaties al een regionale speler in het oosten van Nederland, zet in op groei en introduceert een soft-franchiseformule. De
formule is gebaseerd op het succes van de huidige zaken. De nieuwe speler in de markt onderscheidt zich onder meer door een lage instap en goede persoonlijke begeleiding.

Praktijkgericht en passend
Martin Kniest van franchiseorganisatie Kokkie over de introductie: “Wij zijn met de Kokkie-formule al 35 jaar actief in de stedendriekhoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en weten waar we het over hebben. Die kennis en de sterke en herkenbare formule willen we delen met andere ondernemers.”

Ruimte voor beslissingen
Kniest benadrukt dat Kokkie geen formule is die alles bepaalt, maar dat de ondernemer veel eigen ruimte houdt: “Wij stimuleren ondernemers om dat te doen wat het beste past bij de locatie en de kwaliteiten van de franchisenemer zelf.”

Ondersteuning in de praktijk
De mensen van Kokkie kruipen in nieuwe zaken zelf achter de counter om ondersteuning te geven in de bedrijfsvoering en te adviseren over de producten en gerechten op het menu. Op deze manier kunnen ondernemers zich de formule snel eigen maken, terwijl deze wel zelf aan het stuur blijft, zo laat Martin Kniest weten.

Introductiefilm franchiseformule


"Maandelijkse fee geen drempel"
Martin Kniest, Kokkie Franchise: “Onze uitstraling is sterk en herkenbaar, maar we doen meer dan raamstickers, vlaggen en a-bakjes leveren. Omdat er al acht vestigingen bestaan hebben we duurzame relaties met leveranciers en bieden we ondernemers inkoopvoordeel en een krachtig collectief met betrokken ondernemers. De fee van 100 euro per maand is in verhouding met de geboden mogelijkheden geen drempel om in te stappen."

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Internationaal
EQUIPHOTEL uitgesteld naar 2022

Gezien de huidige situatie rondom de COVID-19 epidemie, die momenteel op lokaal en mondiaal niveau voortdurend verslechtert, kondigt Reed Expositions France aan dat de 2020-editie van de EQUIPHOTEL, die oorspronkelijk gepland stond van 15 t/m 19 november 2020, is uitgesteld naar 2022. De afgelope...

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een gewijzigde Bibob-toets: wat betekent dat?

Zoals iedere horecaondernemer weet, kan geen restaurant of café worden geopend zonder de daartoe benodigde vergunning of vergunningen. Bij de aanvraag van zo’n vergunning, bijvoorbeeld een exploitatie- of Drank- en horecawetvergunning, is het mogelijk dat de aanvrager een zogenaamde Bib...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Nieuwe coronamaatregelen: waarom moet de horeca eigenlijk eerder dicht?

Vanaf zondag 18.00 uur zijn de nieuwe coronamaatregelen van kracht gegaan, waarvan de meeste gericht zijn op de horeca. Premier Rutte toonde zich bezorgd over de verspreiding van het virus en vond de maatregelen nodig en logisch: "Hoe later op de avond, hoe moeilijker de anderhalve meter."...

Nice 'n Easy
Sous-vide garen, zo werkt het

Sous-vide koken heeft de laatste jaren in de horeca flink aan populariteit gewonnen. Bij deze techniek worden in een waterbad met exact gecontroleerde lage temperatuur vacuümverpakte producten gelijkmatig gegaard. Doordat het gevacumeerd is, behoudt het smaak en structuur. Hoewel sous-vide in d...

KHN Coronacrisis
KHN: kabinet voert disproportionele maatregelen in tegen horeca

De blijvende toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Naast een update van de huidige stand van zaken, werden er voor 6 van de 25 veiligheidsregio’s extra maatregelen aangekondigd, waaronder maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: