Kanshebbers horecahelden 2013

1 november 2012 |
Kanshebbers horecahelden 2013

De eerste zes finalisten die strijden voor de titel 'HorecaHeld 2013' zijn bekend. "Echte horecamensen, bij wie de horeca in het bloed zit", aldus het juryoordeel.

Echte horecamensen
De jaarlijkse verkiezing HorecaHelden is een initiatief van SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) waarmee SVH deze uitblinkers de aandacht geeft die zij verdienen. Op 10 december start de landelijke finale. De winnaars worden gehuldigd tijdens de Horecava 2013. De finalisten van de sectoren Restaurant en Hotel worden op 1 december bekend gemaakt. "Echte horecamensen, bij wie de horeca in het bloed zit. Ze doen hun werk met een ongekend enthousiasme en dragen hun beroepstrots uit naar gasten en collega’s", zo luidde het juryoordeel.

Kanshebbers in beeld


Tugba Karakaya (McDonald’s)


Paul Vivie (Van Gogh Frites)


Team Café Budde


Mirco Bergink (Café Sprakel)


Laura van Renen (Villa Suikerberg)


Jeroen Ketting (Wijnbar Antichic)

De kanshebbers
Jeroen Ketting (Wijnbar Antichic), Team Café Budde (Café Budde), Tugba Karakaya (McDonald’s), Paul Vivie (Van Gogh Frites), Mirco Bergink (Café Sprakel) en Laura van Renen (Villa Suikerberg) zijn de finalisten die kans maken op de titel 'HorecaHeld 2013'. De zes finalisten zijn door de vakjury genomineerd uit alle nominaties die SVH de afgelopen weken heeft ontvangen. De vakjury voor de sector Dranken bestond uit Mikel de Jongh (De Beyerd, SVH Meesterschenker), Remco Glas (KHN) en Mirjan Theuns (eetcafé De Tijd). Zij selecteerden Jeroen Ketting, het team van Café Budde en Mirco Bergink. Juryleden Hans Hus (Kwalitaria Parade), Pieter Honing (KHN) en Italo De Lorenzo (Venezia, SVH Meesterijsbereider) selecteerden Tugba Karakaya, Paul Vivie en Laura van Renen in de sector Fastservice.

Eerste reacties
Mirco Bergink: "Voor mijn gevoel doe ik gewoon mijn werk, maar ik heb de laatste jaren ontzettend hard gewerkt. Ik probeer gasten te betrekken bij wat wij doen, want als jij enthousiast bent, dan is de gast dat ook. Mijn nominatie voor HorecaHeld 2013 is een bevestiging dat ik op de goede weg ben." Laura van Renen: "In de horeca moet je plezier hebben, omdat je altijd met gasten bezig bent. Bovendien moet je dat plezier uitdragen. Op mijn werk ben ik volledig in mijn element. Collega’s en gasten vinden het geweldig dat ik genomineerd ben. Wat mij nu rest is er alles aan doen om te zorgen dat mensen op mij gaan stemmen. Ik heb grootse plannen!"

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Corona
Download: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Wet- en regelgeving Interview
Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca

Op het kantoor van Catch Legal werken juristen aan allerhande kwesties die betrekking hebben op bestuursrecht en omgevingsrecht. Binnen dit domein vallen veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn, want bijna alles waarbij je te maken krijgt met de overheid, valt hierbinnen. Van verbouwin ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: