Kanshebbers horecahelden 2013

1 november 2012 |
Kanshebbers horecahelden 2013

De eerste zes finalisten die strijden voor de titel 'HorecaHeld 2013' zijn bekend. "Echte horecamensen, bij wie de horeca in het bloed zit", aldus het juryoordeel.

Echte horecamensen
De jaarlijkse verkiezing HorecaHelden is een initiatief van SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) waarmee SVH deze uitblinkers de aandacht geeft die zij verdienen. Op 10 december start de landelijke finale. De winnaars worden gehuldigd tijdens de Horecava 2013. De finalisten van de sectoren Restaurant en Hotel worden op 1 december bekend gemaakt. "Echte horecamensen, bij wie de horeca in het bloed zit. Ze doen hun werk met een ongekend enthousiasme en dragen hun beroepstrots uit naar gasten en collega’s", zo luidde het juryoordeel.

Kanshebbers in beeld


Tugba Karakaya (McDonald’s)


Paul Vivie (Van Gogh Frites)


Team Café Budde


Mirco Bergink (Café Sprakel)


Laura van Renen (Villa Suikerberg)


Jeroen Ketting (Wijnbar Antichic)

De kanshebbers
Jeroen Ketting (Wijnbar Antichic), Team Café Budde (Café Budde), Tugba Karakaya (McDonald’s), Paul Vivie (Van Gogh Frites), Mirco Bergink (Café Sprakel) en Laura van Renen (Villa Suikerberg) zijn de finalisten die kans maken op de titel 'HorecaHeld 2013'. De zes finalisten zijn door de vakjury genomineerd uit alle nominaties die SVH de afgelopen weken heeft ontvangen. De vakjury voor de sector Dranken bestond uit Mikel de Jongh (De Beyerd, SVH Meesterschenker), Remco Glas (KHN) en Mirjan Theuns (eetcafé De Tijd). Zij selecteerden Jeroen Ketting, het team van Café Budde en Mirco Bergink. Juryleden Hans Hus (Kwalitaria Parade), Pieter Honing (KHN) en Italo De Lorenzo (Venezia, SVH Meesterijsbereider) selecteerden Tugba Karakaya, Paul Vivie en Laura van Renen in de sector Fastservice.

Eerste reacties
Mirco Bergink: "Voor mijn gevoel doe ik gewoon mijn werk, maar ik heb de laatste jaren ontzettend hard gewerkt. Ik probeer gasten te betrekken bij wat wij doen, want als jij enthousiast bent, dan is de gast dat ook. Mijn nominatie voor HorecaHeld 2013 is een bevestiging dat ik op de goede weg ben." Laura van Renen: "In de horeca moet je plezier hebben, omdat je altijd met gasten bezig bent. Bovendien moet je dat plezier uitdragen. Op mijn werk ben ik volledig in mijn element. Collega’s en gasten vinden het geweldig dat ik genomineerd ben. Wat mij nu rest is er alles aan doen om te zorgen dat mensen op mij gaan stemmen. Ik heb grootse plannen!"

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: wordt de horeca eindelijk onderdeel van de oplossing?

Door het mooie weer van vorige week zijn de schellen van de ogen gevallen bij een deel van de burgemeesters, OMT-leden en politiek. Wat wij al lang wisten en verkondigden is waarheid geworden. Bij mooi weer en na een zware winter is er geen houden meer aan en moet de mens eruit. Wij kennen de mens n ...

Corona
‘Gastvrij Arnhem’ eerste centrale registratie tool voor horeca

Bij heropening van de horeca zijn ondernemers verplicht om een gezondheidscheck en registratie van bezoekers te regelen, om deze bij een contactonderzoek aan de GGD beschikbaar te stellen. Om horecaondernemers hierbij te ondersteunen presenteerde Arnhem zich vandaag als eerste gemeente van Nederl ...

Corona
'Kabinet wil terrassen openen op 21 april'

Het kabinet wil de terrassen op 21 april openen. Ook wil de regering de winkels weer openen. Aanstaande vrijdag buigt het OMT zich over de kwestie. Ook het schrappen van de avondklok ligt op tafel. Dat bevestigen Haagse bronnen tegenover verschillende landelijke media. De versoepelingen hangen a ...

Economie Corona
Aantal opgeheven horecavestigingen in 2020 hoger dan ooit

In de Randstad zijn in 2020 relatief veel vestigingen van bedrijven opgeheven. In de regio’s Haarlem en Groot-Amsterdam ging het om ruim 6,5 procent van alle bedrijfsvestigingen. In 2020 was zowel het aantal opheffingen als oprichtingen van bedrijfsvestigingen het hoogst sinds het begin van de ...

Interview
E-mailmarketing in de horeca: personalisatie is 'key'

Communiceren met gasten is in de horeca essentieel. Nu de branche nog altijd gebukt gaat onder de coronamaatregelen is communiceren via digitale kanalen van groot belang. Voor nieuwe gasten, maar ook voor terugkerende gasten. E-mailmarketing is daarin essentieel. Het verzamelen van e-mailadressen ...

Wet- en regelgeving Corona
Burgemeesters willen terrassen graag weer openen

Steeds meer burgemeesters scharen zich achter de oproep van burgemeester Halsema (Amsterdam) om de terrassen weer te openen. Dit zou het beter mogelijk maken om de buitenruimte optimaal en gecontroleerd te kunnen gebruiken, met inachtneming van de coronamaatregelen. In veel steden werd het de afg ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: