JRE pers- & partnerlunch 2022 in restaurant Ledeboer geslaagd

Auteur: Redactie
Events 25 mei 2022
JRE pers- & partnerlunch 2022 in restaurant Ledeboer geslaagd

Op 24 mei was Restaurant Ledeboer in Almelo het bruisende culinaire centrum ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE Pers- & Partnerlunch.

Elk jaar worden de nieuwe leden van JRE-NederIand voorgesteld aan haar partners en de pers. Host en organisator van deze ‘gastronomische kennismaking' was ditmaal Rick Blanken van Ledeboer in Almelo. Vinites serveerde een glas Bellevista Franciacorta Brut Alma Grande Cuvée en Fever-Tree verzorgde twee alcoholvrije cocktails met Copperhead 0.0 tijdens het ontvangst.

Na een korte introductie over het reilen en zeilen van JRE in 2022 en de bestuurswissel sprak voorzitter Marko Karelse (Villa la Ruche) over de nieuwe partners, de verlengde samenwerking met illy, de uitreiking van de GauIt&MiIIau en de JRE-Awards van 2022; Chef van het jaar is Marijn van de Worp van Restaurant Fizzy in Epe, Gastvrouw van het Jaar is Ellen Kinkartz van Atelier in Gulpen en Restaurant van het Jaar is Restaurant Lokaal in Doetinchem van Bjorn Massop. Vervolgens werd ook gesproken over de toekomst waarin JRE investeert in de ‘Jeunes' door samen met haar partners trainingen, masterclasses en tastings te organiseren voor personeel en gastlessen voor leerlingen van diverse hotelscholen.

Verder werden de nieuwe internationale partners, Big Green Egg en La Rioja Alta, van JRE-Jeunes Restaurateurs geïntroduceerd. De lancering van JRE-Inside+, een uniek loyaliteitsprogramma en werd er gereflecteerd op de dag van internationale humanitaire samenwerking; Heroes. Benadrukt werd de wekelijkse bekendmaking van de genomineerden voor de internationale JRE Awards. Marko Karelse sloot af met het voorstellen van 2 nieuwe leden. Met deze nieuwe leden telt JRE-NederIand inmiddels 39 leden.

Na de presentatie werd er geproost op een mooi jaar met een verfrissend glas Swinckels of Swinckels 0.0, aangeboden door Family Brewers.

Foto: v.l.n.r.: Bjorn Massop, Fernando Goy, Marko Karelse, Mirjam Both en Hans van Manen.

Fotograaf: Karien Niewenhuis - Lemon Food Photography

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Overig nieuws