Jorrit van der Bos is Hottest Chef 2017

23 november 2017 | Roy Spijker

In het Miele Experience Center in Vianen barstte op 20 november de derde editie van de Hottest Chef-competitie los. Een kookwedstrijd georganiseerd door Tabasco waar acht jonge chefs de strijd aan zijn gegaan voor de titel Hottest Chef 2017. Jorrit van der Bos was met zijn gerecht ‘Unidentified Mexican’ de sterkste en ging er met de titel vandoor.

De Tabasco Hottest Chef-competitie is een culinaire wedstrijd voor jong en
aanstormend talent, dat de Nederlandse groentekeuken een oppepper wil geven. Dit jaar was het aan de acht finalisten om de jury te inspireren én verrassen met hun 100% veggie - Tabasco - gerecht. Omdat het niveau van de jonge talenten erg hoog lag was het voor de jury geen gemakkelijke keuze vertelt barbecue-koning Jord Althuizen: “Naar iedereen die dit vandaag op zich heeft genomen, ik neem een hele diepe buiging. Jullie hebben me positief geïnspireerd. Ik ben een echt vleesliefhebber, maar heb dit bij geen één van de kandidaten gemist. Er kan dan ook gesproken worden van acht winnaars!”

Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn. De 27-jarige Jorrit van der Bos ging dit jaar met de titel Hottest Chef 2017 aan de haal! Met zijn gerecht ‘Unidentified Mexican’ wist hij de jury te overtuigen. “Ja, fantastisch. Ben echt super blij”, aldus Jorrit. Naast de titel Hottest Chef 2017 wint Jorrit een culinaire reis naar Avery Island, Louisiana, waar hij wordt ondergedompeld in de wereld van Tabasco.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Events
Bijna 450 bieren in 5e Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 is Rotterdam weer een dag de bierhoofdstad van Nederland. Dan wordt in Arminius congres- en debatcentrum voor de vierde keer de ‘Dutch Beer Challenge’ georganiseerd. Alle ruim 650 Nederlandse brouwerijen en brouwerijhuurders zijn benaderd en velen hebben &eacut...

Economie KHN
Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met deze ontwikkeling en ziet ook voor de toekomst nog ruimte voor extra horeca. Maar in steeds meer binnensteden ontstaat overaanbod van horeca, vooral ...

Achtergronden Restaurant
Download nu de maarteditie van De RestaurantKrant

De maarteditie van De RestaurantKrant is uit! Niet alleen hebben we een fonkelnieuw design, maar we spreken ook nog eens met de eigenaren van restaurant Flicka in Kerkdriel. Het restaurant ontving onlangs zijn eerste Michelinster. Klik hier om de uitgave te downloaden (je hoeft enkel je e-mailadres ...

Tech Interview
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Marjolein Mens is communicatieadviseur bij restaurantketen De Beren. De restaurantketen heeft de social media campagnes uitstekend op orde en pakt de marketingactiviteiten professioneel aan. Hoe gaat dat in zijn werk bij zo’n succesvolle keten? Marjolein: “We hebben hier op kantoor een h...

Michelin Interview
Interview: Posthoorn in Monnickendam, al tien jaar een Michelinster

De Posthoorn, ML in Haarlem, Bij Jef en Kaatje bij de Sluis, allen restaurants met een Michelinster en een hotel, maar wel in die volgorde. Waar instituten als Château Neercanne en het Amstel Hotel hun ster de afgelopen jaren kwijt raakten, lijken de ‘kleine’ hotels te overleven in...

Opening Rotterdam
Voor dit nieuwe restaurant moet je een toegangskaartje kopen

Op 16 mei openden Frank en Hans Mosselman – de mannen achter Food for Thought en Rotterdamse pop-ups Á La Plancha en De Swarte Leeuw – de deuren van Food Club Rotterdam (FC Rotterdam). In de voormalige kantine van Croonwolter&dros elektrotechniek in verzamelgebouw De KROON Rot...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: