Jorrit van der Bos is Hottest Chef 2017

23 november 2017 | Roy Spijker

In het Miele Experience Center in Vianen barstte op 20 november de derde editie van de Hottest Chef-competitie los. Een kookwedstrijd georganiseerd door Tabasco waar acht jonge chefs de strijd aan zijn gegaan voor de titel Hottest Chef 2017. Jorrit van der Bos was met zijn gerecht ‘Unidentified Mexican’ de sterkste en ging er met de titel vandoor.

De Tabasco Hottest Chef-competitie is een culinaire wedstrijd voor jong en
aanstormend talent, dat de Nederlandse groentekeuken een oppepper wil geven. Dit jaar was het aan de acht finalisten om de jury te inspireren én verrassen met hun 100% veggie - Tabasco - gerecht. Omdat het niveau van de jonge talenten erg hoog lag was het voor de jury geen gemakkelijke keuze vertelt barbecue-koning Jord Althuizen: “Naar iedereen die dit vandaag op zich heeft genomen, ik neem een hele diepe buiging. Jullie hebben me positief geïnspireerd. Ik ben een echt vleesliefhebber, maar heb dit bij geen één van de kandidaten gemist. Er kan dan ook gesproken worden van acht winnaars!”

Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn. De 27-jarige Jorrit van der Bos ging dit jaar met de titel Hottest Chef 2017 aan de haal! Met zijn gerecht ‘Unidentified Mexican’ wist hij de jury te overtuigen. “Ja, fantastisch. Ben echt super blij”, aldus Jorrit. Naast de titel Hottest Chef 2017 wint Jorrit een culinaire reis naar Avery Island, Louisiana, waar hij wordt ondergedompeld in de wereld van Tabasco.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
BAZOOKA opent in de Kauwgomballenfabriek.

Je moet maar durven, midden in de lockdown een horecazaak openen. Het team van House of Watt (Elsa Jonker, Thomas Reekers en Felix Bekkers) doen het. “Je kan ook op de bank gaan zitten, wachten tot het voorbij is en dan hopen dat je nog bestaat”, aldus Elsa Jonker, één van ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Corona
Download: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: