Jeroen Robberegt en Miele beëindigen samenwerking

24 oktober 2016 | Thijs Jacobs

Na een productieve en prettige samenwerking van ruim 3,5 jaar verlaat Jeroen Robberegt per 1 november 2016 Miele Nederland als Executive Chef van het Miele Culinary Institute in Vianen om zijn vleugels uit te slaan voor een nieuwe, creatieve uitdaging. 

Jeroen Robberegt geeft aan zich te beraden op zijn verdere toekomst. Hij start in ieder geval als adviseur van het nog te openen restaurant Gare Du Sud in Utrecht. De functie van Executive Chef van het Miele Culinary Institute zal worden vervuld door Albert-jan van Santbrink. Albert-jan werkt al enkele jaren als instructiechef bij Miele. 

Miele Culinary Institute 
Het Miele Culinary Institute is een belangrijk onderdeel van het Miele Experience Center in Vianen. Een uitgebreide kookstudio waar men onder leiding van professionele koks kan deelnemen aan culinaire workshops en cursussen. In een ontspannen en gemoedelijke sfeer leren de deelnemers de fijne kneepjes van het koken om vervolgens de zelfbereide gerechten geserveerd te krijgen in het Miele-restaurant. Het Miele Culinary Institute heeft inmiddels een grote aantrekkingskracht op topkoks. In samenwerking met Miele organiseren zij culinaire arrangementen voor een breed publiek. Meer informatie over de kookworkshops in het Miele Culinary Institute is te vinden op www.miele.nl

Over Miele 
Miele heeft wereldwijd een leidende positie als aanbieder van premium huishoudelijke apparaten op het gebied van koken, bakken, stomen, koelen en vriezen, koffiebereiding, afwassen, wassen, drogen, strijken en stofzuigen. Het bedrijf levert bovendien afwasautomaten, wasautomaten en wasdrogers voor professioneel gebruik, zoals reinigings-, desinfectie- en sterilisatieapparaten voor medische instellingen en laboratoria (Miele Professional).

Het in 1899 opgerichte bedrijf heeft acht productielocaties in Duitsland en een fabriek in Oostenrijk, Tsjechië, China en Roemenië. In het boekjaar 2015/2016 bedroeg de omzet 3,71 miljard euro. In bijna 100 landen heeft Miele eigen verkoopmaatschappijen of importeurs. Wereldwijd werken er bij dit door de vierde generatie geleide familiebedrijf 18.400 mensen, waarvan tweederde in Duitsland. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in het Duitse Gütersloh (Westfalen).

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: